Türkiye (Son Dakika) Hem aldattı hem hortumladı

Hem aldattı hem hortumladı

Paylaş
Hem aldattı hem hortumladı

Manisa'nın Salihli ilçesinde akaryakıt istasyonu sahibi A.C adlı adama, karısı S.C.'nin sevgilisi A.Ş. ile kurduğu tuzak, şaşkınlık verdi

Aralarındaki sorunu çözmek için, tanıdığı bir hocaya para göndermesi gerektiğini söyleyen S.C.’nin bugüne kadar kocasından 200 bin TL’nin üzerinden para koparıp sevgilisine verdiği ileri sürüldü. Polis tarafından yakalanan S.C. ile sevgilisi A.Ş., serbest bırakıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Salihli İlçesi’nde akaryakıt istasyonu sahibi A.C.’nin (46), karısı S.C. (39) tarafından dolandırıldığı iddiası üzerine harekete geçti.

Araştırmada, S.C.’nin eşi A.C.’yi, "Hastalığının tedavisi için İzmir’e taşınalım’ diyerek kente taşınmaya ikna ettiği, burada da, aralarındaki sorunları çözmek için telefonla bir hocayla konuşturduğu belirlendi.

O HOCA, SEVGİLİSİ ÇIKTI

İlişkilerindeki sorunun düzeldiğini zanneden A.C.’nin bu şekilde hocanın verdiği hesaba 200 bin TL’nin üzerinde para yatırdığı saptandı. Genişletilerek sürdürülen soruşturmada, A.C.’nin hoca zannettiği kişinin eşi S.C.’nin sevgilisi A.Ş. (43) olduğu ortaya çıktı.

Çevresinde kendisini, asker, istihbaratçı olarak tanıttığı belirlenen A.Ş. ile sevgilisi S.C., polis tarafından gözaltına alındı. İşadamı A.C.’nin eşi S.C., ifadesi alındıktan sonra, A.Ş. ise sevkedildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA

Haberin Devamı