Spor "Henüz hazır değilim"

"Henüz hazır değilim"

Paylaş
"Henüz hazır değilim"

Galatasaray'ın yeni oyuncusu Aurelien Chedjou, henüz yüzde yüz hazır olmadığını fakat en kısa sürede hazır olmak istediğini söyledi

Sabah yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, takıma hiçbir yabancılık çekmediğini belirterek, "Burada çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Sanki senelerdir burada oynuyormuşum gibi hissediyorum. Hiçbir yabancılık çekmedim" dedi.

Bir gazetecinin, 'Ne zaman kendini hazır hissedersin ?' sorusuna "Şu anda yüzde yüz Chedjou'yu seyretmiyorsunuz. Uzun tatil yapma şansım olmadı aslında. Hocamla kondisyonerimle konuşuyorum. Devamlı çalışıyorum. En kısa sürede yüzde yüz hazır olacağım." şeklinde yanıtladı.

Takım içinde özellikle stoper mevkiinde rekabetin fazla olacağının hatırlatılması üzerine Chedjou, şunları ifade etti:
"Benim mevkide veya diğer mevkilerde alternatifli bir kadromuzu var. Böyle bir kadro bizi başarıya götürecektir. Kimin oynayacağına hocamız karar verecektir. En son karar her zaman hocanın olacaktır. Oynayan oyuncular oynamayan oyunculara destek olacaktır."

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda almış olduğu yabancı kontenjanı hakkındaki soruya ise , "Buna benim yorum yapmam doğru olmaz. Hocamız veya başkanımız yorum yapabilir. Benim çok çalışıp bir an önce formayı kapmam lazım." şeklinde cevapladı.

DHA

Haberin Devamı