Advertorial Her bayram Giovane Gentile şıklığı
Sponsorlu

Her bayram Giovane Gentile şıklığı


Paylaş
Her bayram Giovane Gentile şıklığı

Şıklık ve rahatlıktan vazgeçemeyen erkeklerin ilk tercihi Giovane Gentile, Kurban Bayramı alışverişinin de ilk durağı oluyor. Pantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye, ayakkabıdan aksesuara kadar geniş ürün yelpazesiyle erkeklere seslenen Giovane Gentile, bayram şıklığınızın ismi oluyor.

Kalite ve özgün tasarımları bir arada sunan Giovane Gentile, bayram şıklığınızın da ismi oluyor.

Pantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye kadar geniş ürün yelpazesi ile bayram alışverişinize ortak olan Giovane Gentile, ürünlerindeki fonksiyonel özelliklerin yanında uygun fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Aksesuarlarıyla da adından söz ettiren Giovane Gentile, mendil, kravat, şal, kemer, gözlük vb. aksesuarlarıyla Kurban Bayramı alışverişinizi tek bir noktadan yapmanızı sağlıyor.

Giovane Gentile, Kurban alışverişlerinin en keyiflisini yaşamak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor

Giovane Gentile’den YAZA DAMGA VURAN TASARIMLAR

Doğanın dinginliğinden ilham alarak tasarladığı yaz koleksiyonuyla Giovane Gentile, bu yaz plaj modasının da rotasını çiziyor. Doğanın tüm tonlarını bu yazın en dikkat çekici parçalarına kodlayan Giovane Gentile, beylere genç ve canlı bir görünüm vaat ediyor.

Rahatlığın ve kalitenin adresi Giovane Gentile, farklı renk seçenekleri bir arada sunduğu yaz koleksiyonuyla sıradanlığa meydan okuyan beylerin tercihi olmaya devam ediyor.

Yazın en sıcak günlerinde dahi rahat ve tarz sahibi bir görüntüyü garantilemek isteyenlerin markası Giovane Gentile, birbirinden renkli tişörtleriyle bu yazın en dikkat çekici parçalarını beylerle buluşturuyor. Giovane Gentile tasarımcıları tarafından nefes alan kumaşlardan tasarlanan şortla ise hızlı kuruma özelliğiyle erkeklerin tercihi oluyor.

Tişört ve şortlara eşlik eden Giovane Gentile’nin güneş gözlükleri ise yazın en sıcak günlerinde dahi rahat ve tarz sahibi bir görüntüyü garantilemek isteyen beylerin yaz modasının ismi oluyor.

YAZIN EN ŞIK CASUAL TAKIMLARI Giovane Gentile’de

Geçmiş ile geleceği harmanlayarak modern klasik konforu tasarımla buluşturan Giovane Gentile, detaylardaki işçilikleri ön plana çıkardığı casual takımlarıyla beylerin ofis şıklığına ortak oluyor.

Sezonun en güçlü renklerini ve dokularını bu sezon casual takımlarına entegre eden Giovane Gentile, daima genç kalmayı seven beylerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Giovane Gentile’nin mükemmeliyetçi çizgisini yansıtan koleksiyon, şık ve sportif ceketlerin yanı sıra pantolon ve gömlekleriyle de cesur beylerin imzası oluyor. Retro ve minimal desenleri dokulu kumaşların yanı sıra çizgili kumaşlarla buluşturan Giovane Gentile casual koleksiyonunda, ergonomik tasarımı ön planda tutuyor. Giovane Gentile, gömleklerde kullandığı çizgilerler casual tarzınızı daha da sportif kılarken, ceketlerde kullandığı düğmeler de detaylardaki şıklığınız oluyor.

Casual takımları açık kahverengi tonlardaki ayakkabı ve kemerlerle tamamlamanıza eşlik eden Giovane Gentile, yaz aylarında da gardırobunuzdaki yerini alıyor.

Giovane Gentile’nin DENİM KOLEKSİYONUYLA TARZINI YANSIT

Giovane Gentile, sezona vurgusunu yapan nakış işlemeli denim koleksiyonuyla erkekleri etkisi altına alıyor. İşleme detaylarıyla dikkatleri üzerine çeken Giovane Gentile’nin denim koleksiyonu, tişört ve ayakkabı ile kombinlendiğinde tarzınızın ismi oluyor.

Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, denim koleksiyonuyla yazın tüm enerjisini kumaşlarına yansıtıyor.

Giovane Gentile tasarımcılar tarafından kumaşların en soft halini nakışlarla buluşturan denim koleksiyonu, rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Koleksiyonda yer alan ve vücut hareketlerini mükemmel şekilde izleyen denim parçalar, tişört ve ayakkabı ile kombinlendiğinde beylerin tarzınızın ismi oluyor.

Giovane Gentile, erkeklerin günün her saatinde rahatlıkla kullanabilecekleri denim koleksiyonuyla oldukça konforlu bir günün kapılarını aralıyor

Giovane Gentile ERKEĞİNİN SEYAHAT ŞIKLIĞI

Centilmen bir erkek seyahatte de tarz olmayı bilir...

Yazın hissedilen sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirerek şehir erkeğinin her daim şık ve rahat olması için tasarımlar sunan Giovane Gentile, günlük yaşam ve iş hayatının haricinde seyahat sırasında da tarzınızı yansıtıyor.

Sıcakların iyice kendini hissettirdiği yaz aylarında iş ve tatil amaçlı seyahat eden erkekler, Giovane Gentile’nin smart casual ve sportif ürünlerini tercih ederek rahatlık ve şıklıklarından ödün vermiyorlar. İş seyahatleri için yün- likra karışımı terletmeyen, şık ve rahat takım elbiseler içeren Giovane Gentile yaz serisi, yünün serin tutma özelliği sayesinde şıklığınızı uzun süre korumanızı sağlıyor. Ayrıca seride tatile giden erkekler için de konforlu chino ve denim pantolonlar bulunuyor. Tamamı pamuk-likra karışımı olan bu ürünler yumuşak yapısı ile terlemeyi minimalize ediyor. Giovane Gentile yaz için hazırladığı kreasyonu ayrıca pantolonlarınızla kombinleyerek şıklığınızı tamamlayabileceğiniz gömlekleri de içeriyor. İncecik ve yumuşacık gömlekler terletmezken desenli seçenekleriyle de dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.

Yazın hissedilen fazla sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirgeyen Giovane Gentile, seyahat sırasında dahi centilmen erkeklerin içindeki tarzı te>Kaliteli ve özgün tasarımlarıyla erkek modasında öncü olan marka Giovane Gentile, tasarladığı rengarenk ve cıvıl cıvıl gömlekleriyle bu yaz da modanın nabzını tutuyor.

Rahat kumaşı ile dikkat çeken gömleklerin çiçekli, kareli, baskı desenli ve denim çeşitleri bulunuyor. Giovane Gentile tasarımlarındaki özel dokunuşlar ile erkek modasını renklendiriyor. Giovane Gentile, bu yaz farklılık yaratmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.