Gündem Her iki köprüde onarım başlıyor

Her iki köprüde onarım başlıyor

Paylaş
Her iki köprüde onarım başlıyor

'İstanbul'daki Büyük Açıklıklı Köprülerin Sismik Takviyesi Projesi Yapım İşi' kapsamında bulunan Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü genleşme derzlerinde onarım çalışması yapılacak

Karayolları 17. Bölge Müdürü Mehmet Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, aşamalı olarak yapılacak çalışmalara bu gece 00.00'da başlanacağını ve çalışmaların 17 Temmuz pazar günü saat 06.00'da tamamlanacağını belirtti.

Çalışmaların trafiğin uygun olduğu 00.00-06.00 saatleri arasında yapılacağını, diğer saatlerde trafiğin normal seyrinde devam edeceğini ifade eden Karaman, çalışma şartlarına bağlı olarak çalışma yönündeki iki şeridin trafiğe kapatılacağını ve trafiğin diğer şeritlerden sürdürüleceğini bildirdi.

Bu çalışmalar sırasında, gerekli standart üstü geçici trafik işaretlemeleri yapılacağını belirten Karaman, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları, yol üzerindeki trafik işareti ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiğini kaydetti.

Haberin Devamı

GECE GEÇERKEN DİKKAT EDİN

Çalışmaların trafiğin uygun olduğu 00.00-06.00 saatleri arasında yapılacağı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi: "Diğer saatlerde trafik normal seyrinde devam edecektir. 00.00-06.00 saatleri arasında yapılacak çalışmalarda; çalışma şartlarına bağlı olarak, çalışma yönündeki 2 şerit trafiğe kapatılacak ve trafik diğer şeritlerden devam edecektir. Bu çalışmalar sırasında gerekli standartüstü geçici trafik işaretlendirmeleri yapılacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."