Gündem Her şeyini sokak hayvanlarına bağışladı

Her şeyini sokak hayvanlarına bağışladı

Paylaş
Her şeyini sokak hayvanlarına bağışladı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 76 yaşında bir kadın, tüm mal varlığını sokak hayvanlarının bakımında kullanılmak üzere belediyeye bağışladı

Erbaa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kimsesi olmayan 76 yaşındaki Muhterem Uzel, tüm mal varlığını sahipsiz hayvanların bakımında kullanılmak üzere ilçe belediyesine bağışladı. Uzel’in yaklaşık 150 bin lira değerinde iki dairesi bulunduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Yenihan, sağlık sorunları yüzünden acil olarak hastaneye kaldırılan Uzel’i tedavi gördüğü Erbaa Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Doktorlarından sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Yenihan, Uzel’e yaptığı bu yardım severlik için teşekkürlerini iletti. Uzel’e yaklaşık bir yıldır sahip çıkmaya çalıştıklarını belirten Yenihan, "Bugün acil olarak hastaneye kaldırıldığını duyunca hemen hastaneye geldim ve doktorlardan sağlık durumu ile ilgili bilgi aldım. Bir de bize olan vasiyetini özenle yerine getireceğimizi kendisine söyledim. Teyzemizin mirasını yapımına yeni başlayacağımız ve Avrupa normlarında olacak olan sahipsiz hayvanlar barınağında değerlendireceğiz" dedi.

AA