Merkez Herekli Hamallesi, 15 yıl sonra sıcak asfalt

Herekli Hamallesi, 15 yıl sonra sıcak asfalt

Paylaş
Herekli Hamallesi, 15 yıl sonra sıcak asfalt

Herekli Hamallesi, 15 yıl sonra sıcak asfalt

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi, son olarak 2005 yılında asfaltlanan Herekli Mahallesi'nde yolların altyapısını tamamlanıp, sıcak asfaltla kapladı.
15 yıldır asfaltlanmayan Herekli Mahallesi'nde çalışma yapması talimatı veren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bütün ekiplerle sahada olduklarını söyledi. Kocaispir, "Öncelikle ihmal edilmiş mahallelerimizden başlayarak vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Yüreğir'de yol sorununu ortadan kaldırmak için çalışacağız" dedi.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocaispir, çalışmaların planlı ve programlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, "Tevazu ve samimiyetle vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Ben bütün Yüreğir'in belediye başkanıyım. Hiç bir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet götüreceğiz. Sorumluluk alanlarımızdaki tüm yolları sıcak asfalt yapmayı hedefliyoruz. Yüreğir'de stabilize yol tarihe karışacak. Bütün ekiplerimiz ile sahalardayız. Ben bütün mahallelerimizi gezerek eksikleri yerinde görüyorum. Vatandaşlarımızın taleplerini ekibimizle birlikte yerinde inceliyoruz. Konu bizim görev ve sorumluluk alanımızda ise ilgili birimlere gerekli talimatı verip çözümünü sağlıyoruz, değilse ilgili kurumlarla görüşüp sorunu bildirip vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ne gerekiyorsa ivedilikle yapıyoruz" diye konuştu.
Herekli Mahalle Muhtarı Halit Üçkardeşler ise mahallerine 2005 yılından bu yana sıcak asfaltın girmediğini belirterek, "Yüreğir belediye başkanımız ve tüm ekibine şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Uzun bir aradan sonra mahallemiz sıcak asfalt ile tanıştı. Vatandaşlarımız kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtuluyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı