Yaşam Herkes bu kahramanları arıyor

Herkes bu kahramanları arıyor

Paylaş
Herkes bu kahramanları arıyor

ABD'de bir motosikletli, trafik kazası sonucu alev alan otomobilin altında kaldı. Kazayı gören bir kadının uyarısı üzerine vatandaşlar hayatlarını tehlikeye atıp yaralı genci kurtardı

ABD'de kaza sonucu alev alan otomobilin altında kalan motosiklet sürücüsü, çevredekilerin aracı kaldırarak kendisini dışarı çekmesi sonucu kurtarıldı.

Haberin Devamı

Utah Eyaleti'nde bir otomobil, motosikletle çarpıştı. Motosikleti kullanan 21 yaşındaki Brandon Wright, kendisine çarpan otomobilin altında kaldı. Kazayı gören bir kadın motosiklet sürücüsünün otomobilin altında kaldığını fark etti. Yere uzanıp sürücüyü kontrol eden kadının haber vermesi üzerine çevredekiler de yardıma koştu.

Zaman kaybetmeden otomobili havaya kaldıran vatandaşlardan biri de yaralı motosiklet sürücüsü Brandon Wrigh'ı yanan aracın altından çekip çıkardı. Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Wright tedavi altına alındı.

Utah Eyaleti kendilerini tehlikeye atarak yaralı genci kurtaran bu kişilere cesaret madalyası vermeye kararlaştırdı. Şimdi herkes bu kahramanların kim olduğu öğrenmeye çalışılıyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6001","6001","201109","6001-3.jpg");