Spor 'Herkes takımdan memnun olmalı'

'Herkes takımdan memnun olmalı'

Paylaş
'Herkes takımdan memnun olmalı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, takımdan herkesin memnun olması gerektiğini söyledi

Carlos Carvalhal, BJK TV’ye yaptığı, Beşiktaş Kulübü’nün internet sitesinde de yayımlanan açıklamasında, yalnızca kadın ve çocuk taraftarların izlediği, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları karşılaşmanın kendisi için özel bir maç olduğunu belirterek, "Benim için bir ilkti. Tribündeki taraftarlarımız kesinlikle erkek taraftarlarımızı aratmadılar" dedi.

"BURSASPOR TEHLİKELİ BİR TAKIM"

Bursaspor’la çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Carvalhal, "Pazar günü sahada iki iyi ekip olacak. Şimdiden müthiş bir atmosferde oynanacak güzel bir maç olacağını söyleyebilirim.

Bursaspor’un tehlikeli bir takım olduğunun farkındayız. Bu karşılaşma için çok iyi hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Takımdan memnun olduğunu kaydeden Carvalhal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben futbolu bir bütün olarak görüyorum ve herhangi bir mevkinin öne çıkmasını doğru bulmuyorum. Takımın ilk savunmacıları hücum oyuncularıdır ve aynı şekilde ilk hücum kaleciden başlar.

Futbolun global bir sistem olduğunu düşünüyorum. Bence herkes şu anda takımdan memnun olmalı. Çünkü ligde iyi devam ediyoruz, Avrupa’da tarihi başarılara imza attık, kupada da bir üst tura yükseldik.

Bütün bunları değerlendirdiğimiz zaman herkesin geleceğe umutla ve iyimser bakması gerekir. Çünkü üç kulvarda da yolumuza devam ediyoruz."

Portekizli futbol adamı, 6 puan geride play-off’a başlayacak takımların da şampiyonluk şansının bulunduğunu ifade ederek, "Takımımızın en önemli hedefi lidere olabildiğince yaklaşmak.

Bu hedef için emeklerimizin hepsini oyuncularımıza aktarıyoruz ve onlar da ellerinden gelenin hepsini sahaya yansıtmaya çalışıyor. Sezon sonunda herkesi mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı