Bilim - Teknoloji Hesabınızdaki para PeP Pegasus BolBol Kart ile uçak biletine dönüşüyor!
Paylaş
Hesabınızdaki para PeP Pegasus BolBol Kart ile uçak biletine dönüşüyor!

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP, Türkiye’de havacılık sektörünün öncü şirketlerinden Pegasus Hava Yolları ile iş birliği yaparak PeP Pegasus BolBol Kart’ı seyahat severlerin kullanımına sundu. Peki PeP Pegasus BolBol Kart nedir, ne işe yarar? Kimler için avantajlı? Detaylar yazımızın devamında…

Teknolojinin sağladığı tüm olanakları kullanarak kullanıcıların hayatını kolaylaştıran PeP, dünyanın dört bir yanında 7/24 online para alma/gönderme, ve sürekli güncellenen kampanyalarıyla kullanıcılara para hareketlerinde özgürlük ve kolaylık sunuyor. PeP son olarak sunduğu faydalara bir yenisini daha ekledi; özellikle sık seyahat edenler için Pegasus ile iş birliği yaparak PeP Pegasus BolBol Kart’ı kullanıcıların hizmetine sundu.

Haberin Devamı

Pegasus’un misafir sadakat programı BolBol ve PeP Visa Kart’ın avantajlarını birleştirildiği PeP Pegasus BolBol ile Türkiye’de ilk kez kullanıcılar, kredi kartına ihtiyaç duymadan yurt dışında ve yurt içinde yaptıkları tüm alışverişlerden puan biriktirerek bedava uçak bileti alabilme imkanına sahip oluyor. Bu kart için herhangi bir üyelik ücreti veya aidat da ödenmiyor.

Kullanıcılar tüm dünyada milyonlarca Visa anlaşmalı iş yerinde geçerli olan PeP Pegasus BolBol Kart ile yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinden, yurt içinde kredi kartı ile para yüklemelerinden ve yurt dışında ise ATM ile para çekme işlemlerinden BolPuan kazanabiliyor. Ayrıca PeP’in sunduğu kampanyalardan ve işbirliklerinden de faydalanarak puan kazanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Uçak Biletlerinde PeP Pegasus BolBol Kart Avantajı

Kademeli olarak normalleşme sürecinde pandemi kısıtlamalarının azalmasıyla yaz tatili planı yapmaya başlayan seyahat severler, iş nedeniyle sık sık yurt içi ve yurt dışı seyahat edenler için PeP Pegasus BolBol Kart pek çok fayda sağlıyor.

PeP Pegasus BolBol Kart sahipleri kartlarıyla yaptığı her harcamadan puan biriktirebiliyor ve biriktirdikleri puanları uçak biletine veya Pegasus’un ek hizmetlerine dönüştürebiliyor!

Kullanıcılar böylece hem PeP’in sunduğu en avantajlı döviz kuru ile alışveriş yapabilme, düşük maliyetle uluslararası para transferi ve ödeme alabilme, tüm dünyada komisyonsuz ATM kullanımı gibi olanaklarından faydalanabiliyor hem de kazandıkları puanları uçak bileti alırken kullanabiliyorlar.

Tamamen ücretsiz ve ‘ön ödemeli’ bir kart

Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan PeP Pegasus BolBol Kart aslında bir ön ödemeli kart ve Türkiye’de alanında bir ilk!

Tam bu noktada “Ön ödemeli kart nedir?” diyebilirsiniz.

Aslında ön ödemeli kart, bir kredi kartının yapabildiği birçok işlemi yapabildiğiniz, nakit taşıma derdini ortadan kaldıran ve herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymadan harcama yapabilmeyi sağlayan bir ödeme aracı. Ön ödemeli kart kullanarak market alışverişlerinden, internet üzerinden satın alma işlemlerine kadar tüm harcamalarınızı güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilirsiniz. Kısaca, bir vadesiz hesaba veya kredi kartına bağlı olmadan karta yüklediğiniz miktar kadar harcama yapmanıza olanak sağlayan bir kart türü.

Haberin Devamı

Peki PeP güvenli mi?

Son dönemde artan kripto para, internet dolandırıcılığı gibi konular karşısında aklınıza “PeP ne kadar güvenli? Paramızı buraya aktarsak başına bir şey gelir mi?” soruları gelebilir.

Şöyle ki PeP sahip olduğu lisansı koruyabilmesi için düzenli olarak TCMB ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından denetlenmek zorunda. PeP Cüzdanları’na aktarılan elektronik para karşılığı tutarlar, bankalar nezdindeki koruma hesaplarında saklanıyor ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nezdinde koruma altında duruyor. Dolayısıyla PeP oldukça güvenilir bir elektronik para şirketi.

Bunların yanı sıra PeP, kullanıcı memnuniyetini esas alarak bilgilerin güvenliğini ve siber saldırıların sisteme erişimini engellemek amacıyla yüksek güvenlikli şifreleme sistemi kullanıyor. Aynı zamanda pandemiyle birlikte artan online alışverişte güvenlik ihtiyacına da çözüm getiriyor. Türkiye’de ilk ve tek olan ve her alışveriş sonunda numarası değişen PeP Visa Sanal Kart sayesinde, kullanıcıların kart bilgilerinin çalınma riski de ortadan kaldırıyor.

Haberin Devamı

PeP’in sunduğu diğer avantajlar neler?

Öncelikle PeP kart ayrıcalıklarından yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekiyor ki bu işlem oldukça kısa sürüyor. Üyelik hesabınızı PeP’in resmi sitesinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızın açılmasının ardından EFT / Havale yoluyla elektronik cüzdanınıza para yükleyebilir, ATM noktalarından çekim yapabilirsiniz.

PeP dijital cüzdanın sunduğu avantajlar arasında şunlar yer alıyor:

• PeP elektronik cüzdan üzerinden TL, USD, EUR, GBP hesapları açabilirsiniz.

• Diğer PeP hesapları ile 7/24 TL, USD, EUR, GBP para gönderip alabilirsiniz.

• PeP hesaplarınızla dilediğiniz zaman yurt dışındaki banka hesaplarına para gönderip alabilirsiniz.

Haberin Devamı

• Tüm bankalardan, kredi kartınızdan ve ATM’den hesabınıza para yükleyip çekebilirsiniz.

• PeP Visa kartınızla tüm dünyada en avantajlı kurlarla fiziksel ve internet alışverişi yapabilirsiniz.

• Tüm bankalara TL hesabınız veya döviz hesabınız üzerinde TL olarak EFT ve Havale yapabilirsiniz.

• Yurt dışındaki ATM'leri komisyonsuz kullanabilir, yüzde 50'ye varan düşük maliyetlerle 7/24 para transferi yapabilirsiniz.

• Hesaplı fiyata seyahat sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası ve trafik / kasko sigortası yaptırabilirsiniz.

• Para iste özelliği sayesinde cep telefonu numarasını girerek karşı tarafın PeP hesabı olmasa bile ödeme alabilirsiniz.

• Tek kullanımlık PeP Visa sanal kartınızla internette güvenilir alışverişin tadını çıkartabilirsiniz.

• PeP ile OPET, PeP Visa Kart kullanıcılarına kampanyaya dahil OPET istasyonlarında yapacakları 250 TL ve üzeri tüm alışverişlerde 10 TL, toplamda 30 TL değerinde Opet yakıt puan hediye ediyor.

• PeP Visa Kartlılar CarrefourSA'dan yaptıkları her alışverişin %5'ini geri alıyor. Kampanyadan kazanılan hediye tutarları, harcamayı takip eden 24 saat içerisinde müşterinin ilgili PeP Ödül hesabına yükleniyor.

Son olarak tamamen ücretsiz olan PeP Pegasus BolBol Kart’ın başvuruları PeP’in web sitesi, mobil uygulaması ve Pegasus Hava Yolları’nın web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

İlandır