Yaşam Hiç giyemediği ayakkabıları üretiyor

Hiç giyemediği ayakkabıları üretiyor

Paylaş
Hiç giyemediği ayakkabıları üretiyor

Ordu'da 6 aylıkken yüksek ateş nedeniyle kaldırıldığı hastanede kalçasından yapılan iğne sonucu felç olan ve hayatı boyunca ayakkabı giyemeyen Hamza Engin, kundura ustalığı yapıyor

Ordu'da 6 aylıkken yüksek ateş nedeniyle kaldırıldığı hastanede kalçasından yapılan iğne sonucu felç olan ve hayatı boyunca ayakkabı giyemeyen Hamza Engin, kundura ustalığı yapıyor.

Haberin Devamı

Subaşı Mahallesi'nde 24 yıl önce açtığı iş yerinde ayakkabı üretimi ve tamiri yapan 40 yaşındaki Hamza Engin, AA muhabirine, "Hiç ayakkabı giyemeyip de insanlara ayakkabı yapmak bence güzel duygu" dedi.

"Benim ayakkabılarım lastik şambrel" Engin, kendi ayakları için şambrel (otomobil iç lastiği) kullandığını anlatarak, şunları kaydetti: "Ben eskimez, nesli tükenmeyen bir ayakkabı kullanıyorum. Sürekli araba lastikçileri ile diyolagdayım, 'artan şambrelleri bana verin' diyorum. Onlara özellikle kış mevsiminde uğrarım ve atmadıkları şambrelleri alır, ayakkabı niyetine kullanırım. Gerçekten çok dayanıklılar."

Evli ve 2 çocuk babası Engin, çocuklarının küçük yaşta olduğunu, en büyük mutluluğu ise çocukları için yapacağı ayakkabıları onların ayaklarında görünce yaşayacağını belirtti.

Haberin Devamı

AA