Gündem Hiç görmediği bebeğiyle uyudu

Hiç görmediği bebeğiyle uyudu

Paylaş
Hiç görmediği bebeğiyle uyudu

PKK'nın kaçırıp uzun süre elinde tuttuktan sonra dün serbest bıraktığı 8 kamu görevlisinden biri olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci 15 aylık bebeğini ilk kez gördü

Terör örgütü PKK’nın kaçırıp uzun süre elinde tuttuktan sonra dün serbest bıraktığı 8 kamu görevlisinden biri olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci’nin babası Ömer Ekinci, Başbakan Erdoğan’ın bu sabah oğlunu arayarak, geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu söyledi. Merkez Şahinbey İlçesi Barış Mahallesi’ndeki Ekinci Ailesi’nin evine ’geçmiş olsun’ ziyaretleri sürüyor. 1 Ekim 2011’de görev yaptığı Şırnak’taki evinin önünden PKK’lılar tarafından kaçırılan ve dün serbest bırakılan Uzman Çavuş Kemal Ekinci, yaşadığı süreçle ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

Haberin Devamı

ZİYARETÇİLERİ KABUL ETTİ

Uzman Çavuş Kemal Ekinci, babası Ömer Ekinci ile birlikte, evlerinin önüne kurulan ziyaretçi çadırında ’geçmiş olsun’ dileklerini kabul ediyor. Bu sabah, Şehitkamil Belediye Başkanı Ak Partili Rıdvan Fadıloğlu da Ekinci Ailesi’ni ziyaret etti.
Başkan Fadıloğlu’yla sohbet eden Ömer Ekinci, oğullarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Sabah Başbakanımız Tayyip Erdoğan telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başbakanımız oğluma, önümüzdeki günlerde kendilerini Ankara’ya da davet edeceğini söylemiş. Oğlumun kaçırıldığı süreçte, kurtulacağına olan inancımızı hiç yitirmedik. Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu. Aileye ’geçmiş olsun’ dileklerini ileten Fadıloğlu da, "Bugün hepimiz bayram yaşıyoruz. Dileğimiz, sürecin aksaklığa uğramadan sonuçlanması ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması" dedi.

Haberin Devamı

KIZINI İLK KEZ GÖRDÜ

PKK’nın 18 ay elinde kaldıkta sonra özgürlüğüne kavuşan Uzman Çavuş Kemal Ekinci’nin Gaziantep’teki baba ocağının bulunduğu Barış Mahallesi Türk bayraklarıyla süslendi. Ekinci, Diyarbakır’dan beraber geldiği babası Ömer, annesi Nezihe, eşi Dilek ve hiç görmediği 15 aylık kızı Bahar ile hasret giderdi, bu geceyi de bebeğini koklayarak uyuduğunu söyledi. Bahar da bir an olsun babasının kucağından inmedi. Uzman Çavuş Kemal Ekinci PKK’lılar tarafından kaçırıldığında 6 aylık hamile olan Dilek Ekinci, kızı Bahar’ı dünyaya getirdi.

DHA