Dünya Hiç ter dökmeden 3 milyon dolar... Para basıyorlar!

Hiç ter dökmeden 3 milyon dolar... Para basıyorlar!

Paylaş
Hiç ter dökmeden 3 milyon dolar... Para basıyorlar!

Dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry’nin 'terli' görüntüsü büyük olay yaratmıştı. Oyuncunun koltuk altındaki ter izlerinden yola çıkan iki kardeş ise ter lekelerini önleyen ped geliştirdi. Şirketleri 2 yılda 3 milyon dolarlık değere ulaştı!

İngiliz kardeşler Hayley Leete (48) ve Theresa Pope (53), televizyonda izledikleri Oscarlı oyuncu Halle Berry’nin (52) koltuk altındaki ter izlerini görünce şaşkınlığa uğradı. Biraz araştırınca çoğu yıldızın benzer bir sorunu olduğu ve buna bir çözüm bulamadıklarını öğrendiler. Koltuk altı için kıyafete yapıştırılan bantlar ve bazı pedler vardı, ama hepsi kullanışsızdı.

Haberin Devamı

HİSSEDİLMİYOR!

Bu ihtiyaçtan yola çıkarak koltuk altına doğrudan yapıştırılan, hafif, rahat ve hissedilmeyecek kadar ince bir ped geliştirmeye karar verdiler. Dandi Patches isimli pedleri iki yıl önce piyasaya çıkardılar. Pedler büyük ilgi uyandırdı.

TV programlarında yarışmacılar, moda haftalarında modellerin kullanmaya başlamasıyla pedler yaygınlaştı. Öyle ki şirketin değeri 3 milyon dolar ile ifade ediliyor. Pedlerin 10’lu bir paketi 12 dolar. Pedler teri emiyor ve aynı zamanda koltuk altının hava almasını da sağlayan yapısıyla daha çok terlemeyi önlüyor.