Türkiye (Son Dakika) Hiçbir çocuk bunu hak etmiyor

Hiçbir çocuk bunu hak etmiyor

Paylaş
Hiçbir çocuk bunu hak etmiyor

İstanbul’da torbacılık yapan Mustafa Ş., evini zehir deposu haline getirmesi yetmiyormuş gibi 4 yaşındaki kızının çok sevdiği oyuncak ayısını bile zula olarak kullanmış

İstanbul Esenler’de polis, uyuşturucu satıcılığı yapan torbacı Mustafa Ş.’yi evinin bulunduğu sokakta yakaladı. Mustafa Ş., evinin kapısını kırmaya hazırlanan polislere “Eşim Tuğba bir hafta önce ikinci çocuğumuzu doğurdu.

Haberin Devamı

Kapıyı kırmayın, ben açmasını söylerim” dedi. Çocuklar korkmasın diye öneriyi kabul eden polisler Mustafa Ş.’yi kapının önüne getirdi. Kapıyı çalan Mustafa Ş. bir anda “Polis burada, sakın kapıyı açma” diye bağırdı.

PAKETLERİ PENCEREDEN ATTI

Tuğba Ş. evdeki eroinleri pencereden attıktan sonra kapıyı açtı. Polis, 26 paket eroin buldu. Mustafa Ş.’nin eroinlerin bir kısmını 4 yaşındaki kızının oyuncak ayısının içine sakladığı tespit edildi. Tuğba Ş.’nin bir haftalık bebeği kontrol için hastaneye götürüldü.

Tuğba Ş. kucağında korku içinde oturan kızıyla birlikte ifade verdikten sonra yeni doğum yaptığı için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mustafa Ş. tutuklandı.

Doğan Can CESUR / İHA