Spor Higuan Madrid'de kalmak istiyor

Higuan Madrid'de kalmak istiyor

Paylaş
Higuan Madrid'de kalmak istiyor

Juventus'un transfer etmek istediği iddia edilen Real Madrid'in Arjantinli forveti Gonzalo Higuain, kulübünde kalmak istediği söyledi

Higuain, bugünkü antrenmandan sonra düzenlenen basın toplantısında, "Burada çok mutluyum, artık kulübe tam uyum sağladım. Kendimi çok rahat hissediyorum ve niyetim Real Madrid’de devam etmek. Uzun yıllar bu formayı giymek çok heyecan verici olur" açıklamasında bulundu.

Higuain, Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi sezon başında Real Madrid’e gelen futbolculara atıfta bulunarak, "Büyük futbolcuların gelmesinden dolayı başta çok zor bir yıl olacak gibi gözüküyordu, ama ben çalışkan biriyim."

Juve, Higuain'i gözüne kestirdi

Yöneltilen bir soru üzerine Barcelona’nın, Real Madrid’in 5 puan önünde lider durumda olmasını da değerlendiren Higuain, "5 puan fark bizde motivasyon eksikliği yaratmıyor, tam tersine bizi daha fazla motive ediyor. Mayıs'a kadar tüm maçlarını kazanacağını sanmıyorum. Kaybettiklerinden sonra Bernabeu’ya gelmiş olacaklar" şeklinde konuştu.

Higuain, bu hafta sonu oynanacak Atletico Madrid-Barcelona maçı için "Eğer Atletico bize bir yardım eli uzatırsa çok iyi olur. Ama biz Xerez maçını kazanamazsak hiçbir işe yaramaz" yorumunu yaptı.

Öte yandan, İspanyol basınında yeralan haberlerde, Juventus’un önerdiği iddia edilen 35 milyon Euro’luk transfer bedelinden sonra Real Madrid kulübünün Higuain’in sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığı ileri sürüldü.

Mevcut durumda 22 yaşındaki Arjantinli Higuain’in 2013 Haziran ayına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunurken, 2016’ya kadar uzatılması için görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı