Kayseri Hintli göz doktoru Kayseri Şehir Hastanesinde sağlığına kavuştu

Hintli göz doktoru Kayseri Şehir Hastanesinde sağlığına kavuştu

Paylaş
Hintli göz doktoru Kayseri Şehir Hastanesinde sağlığına kavuştu

Hintli göz doktoru Kayseri Şehir Hastanesinde sağlığına kavuştu

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)- KUVEYT'ten tatil için geldiği Türkiye'de düşmesi sonucu yaralanarak kolu atele alınan Hindistanlı göz doktoru Mehta Nıdhi (45) Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi edilerek sağlığına kavuştu.
Kuveyt'te göz doktorluğu yapan Mehta Nıdhi arkadaşlarıyla tatil yapmak için geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. İstanbul Havalimanında düşen Hindistanlı doktor, İstanbul'da bir hastaneye giderek tedavi edildi. Kolu atele alınan Mehta Nıhdi, Türkiye tatilinde Kapadokya'yı gezerken kolundaki ağrıları yeniden arttı. Bunun üzerine internetten araştırma yapan Nıdhi, Kayseri Şehir Hastanesi yetkilileri ulaştı. Kayseri Şehir Hastanesi Sağlık Turizmi koordinatörü Op. Dr Mustafa Arık tarafından Kayseri'ye getirilen Hintli doktorun tedavisi Türk meslektaşları tarafından yapıldı. Kapalı redüksiyon tedavisi olan Mehta Nıdhi, aynı gün özel araçla Kapadokya'da tatil yaptığı otele götürüldü.
Op. Dr. Mustafa Arık, Hintli meslektaşının, İstanbul Havaalanında düşerek yaralandığını söyleyerek, "İstanbul'da yapılan tedavinin ardından tatiline devam etmiş. Kapadokya gezisinde ağrıları çok şiddetlenmiş. Bunu üzerine devlet güvencesinde olan bir hastanede tedavi olmak istemiş. Benimle irtibat kurdu. Kendisini Kayseri'de karşıladık ve tedavisini başarılı bir şekilde yaptı. Aynı gün tedavisini yaptıktan sonra Nevşehir'de kaldığı otele götürdük. Son dönemlerde sağlık turizmi açısında çok farklı milletlerde hastayı tedavi için hastanemizde ağırlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı