Pazar Postası 'Hiperaktif bir insanım'
Paylaş
'Hiperaktif bir insanım'

Milupa ve Bebelac markalarıyla bilinen (Danone Baby Nutrition) Nutricia'nin Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı.

HAZIRLAYAN: ÇAĞRI BİLGİN

Haberin Devamı

AT BİR TUTKU

Bir dönem hayatımda at en önemli hobimdi. Günde 3 farklı ata binerdim. Acayip keyif aldığım bir şey. İş hayatı ve çocuklar ata binme hızımı kesti çünkü ata her gün binmeniz gerekiyor. Şimdi kızım deli gibi ata biniyor onu izliyorum ama yavaş yavaş ben de binme kıvamına gelmeye başladım. Sanırım tekrar başlayacağım.

Spor ilacım

Pilates, yoga ve ‘Personal Trainer’ ile çalışıyorum. Sporu çok seviyorum. Ormanda yürürüm, bisiklete binerim. Hergün mutlaka spor yaparım. Hafta için akşam üstü spor yaptığım zaman günün yorgunluğunu atıyorum. Mutlu bir anne oluyorum. Spor bana ilaç gibi gelir.

6'da uyanırım

Hiperaktif birisiyim sabahları 6’a uyanıveriyorum. Hemen yürüyüşe çıkarım. Köpeğimle yürürüm. Akşamları kitap okurken uyur kalırım biraz tavuk gibiyim. Bir gece dışarı çıkıyorsam bir sonraki gece mutlaka evde olurum. Kızımla kitap okurum. 18 yaşında oğlum 11 yaşında kızım var.

Haberin Devamı

Buenos Aires'te öleyim

Londra'da yaşamayı çok isterdim. Her gittiğimde yeni bir şey keşfediyorum, orada çok mutlu oluyorum. Çok yakın arkadaşım Londra'da yaşıyor ve 24 saatliğine gitsem bile mutlaka Hyde Park'ta yürüyoruz. Los Angeles’e girdiğin anda müzik başlar, ritmi olan bir şehir. San Francisco’ya bayılırım zaten orada okudum; feci özlüyorum. Jakarta’ya hayran kaldım. Eğer Asya'da yaşa deseler mutlaka Jakarta’da yasardım. İlginçtir Dubai’de insan kendini prenses gibi hissediyor; tam bir servis şehri. Paris, Roma iyidir ama Buenos Aires’in yeri başka, belki de hayatımın şehri aşığım oraya. O kadar sevmiştim ki ‘herhalde başka bir hayatta ben burada yaşadım’ dedim kendime. Ama Rio’da yaşamak istemem.

Gaultier ve Ferretti

Ayakkabıya çıldırırım. Christian Louboutin, Jimmy Choo ve Sergio Rossi’yi beğenirim. Giyside biraz erkeksi tarzım var. Jean Paul Gaultier, Alberta Ferretti, Giorgio Armani, Etro ve Helmut Lang’da kendime uygun tarzlar bulurum. Yüzük severim.

Sabah Suşi yerim

Asya mutfağına meftunum. Sabah kahvaltıda suşi, saşimi yiyebilirim. Pirinç noodle’ları, Dim Sum’lara ölürüm. Uzakdoğu’dan sonra İtalyan mutfağını sayabilirim. Yemek yapmaya bayılırım. Geceleri yemek kitapları okurum, kurslara giderim ve misafirlerime yeni lezzetler ikram ederim. Oğlum hakiki bir gurme ve evde değişik lezzetli yemekler yaptığımda çok mutlu oluyor.

Haberin Devamı

Cate Blanchett'e hayranım

Sinemada Meryl Streep, Helen Mirren, Jennifer Aniston, Robert Redford, Al Pacino gibi yıldızları severim. Cate Blanchett’e hayranım. Out of Africa beni çok etkilemiştir. Krzysztof Kieslowski’nin Blue, White ve Red çok iyidir. Ferzan Özpetek filmlerini de es geçemem.

Zuma süper

İstanbul’da Japon yemeklerinde Zuma’ya bayılıyorum. Çin yemeklerinde Dragon’u çok severim. Nişantaşı La Brise, yenilerden Fenix ve Flamingo favori mekanlarımdır. İş yemekleri için Sunset ve Ulus 29 gibi restoranları tercih ediyorum.

(20.04.2014 tarihli Posta karnaval'dan alınmıştır.)