Türkiye (Son Dakika) 'Hırsız var' diye gittiler ceset buldular

'Hırsız var' diye gittiler ceset buldular

Paylaş
'Hırsız var' diye gittiler ceset buldular

Ataşehir'de bir eve hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, olay yerinde Vedat Yılmaz'ın cesediyle karşılaştı. Taksileri bulunan Yılmaz'ı darp ederek öldürdüğü iddiasıyla 3 taksi şoförü gözaltına alındı

Saat 05.00 sıralarında İçerenköy Mahallesi Asayiş Sokak’ta bulunan 6 katlı bir apartmanın zemin katına hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde evin balkonunda 2 adet cüzdan buldu.

Haberin Devamı

Bu sırada ev sahibi olduğunu söyleyerek balkona çıkan Yücel A’nın (38) hareketlerinden şüphelenen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kapıdan içeriye baktıklarında battaniyeye sarılı bir kişinin olduğunu fark etti. Bunun üzerine eve giren polisler battaniyeyi açtıklarında erkek cesediyle karşılaştı.

Polis evde bulunan Yücel A., Ali T’yi (28) gözaltına aldı. 2 kişinin verdiği ifade sonrası diğer şüpheli Fatih D., de kendi yaşadığı evde (39) yakalandı.

Polis, yüzünde ve boynunda morluklar olan cesedin 60 yaşındaki Vedat Yılmaz olduğunu tespit etti. Yılmaz’ın cesedi savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

'CESEDİ DENİZE ATACAKTIK, POLİSE YAKALANDIK'

İçerenköy Polis Merkezi’ne götürülen zanlıların suçlarını itiraf ettiği öğrenilirken, Yücel A’nın polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben, Fatih, Ali ve Vedat Yılmaz dün saat 10.00’da buluşup annemin evine gittik. Annem uzun süredir memlekette bulunuyordu.

Vedat Yılmaz’ı etkisiz hale getirerek ellerini ve ayaklarını bağlayıp, ağzını koli bandı ile bantladık. Yılmaz’ın cüzdanında bulunan kredi kartlarını alıp bankamatikten para çekmeye gittik. Eve döndüğümüzde Yılmaz ölmüştü. Bugün de battaniyeye sardığımız cesedi denize atacaktık, polise yakalandık" dediği belirtildi.

DHA