Gündem Hırsızı 'gül'ü ele verdi!

Hırsızı 'gül'ü ele verdi!

Paylaş
Hırsızı 'gül'ü ele verdi!

Hırsızı 'gül'ü ele verdi!

İzmir'in Gaziemir İlçesi'ndeki alışveriş merkezinde 2 bin 400 TL değerindeki iki saati alarak kaçan iki hırsız, güvenlik kamerası görüntülerinden ve birisinin kolundaki gül dövmesinden yola çıkılarak kimlikleri belirlenip yakalandı.

Haberin Devamı

Dün saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, alışveriş mağazası içerisindeki saat dükkanına gelen iki kişi, alışveriş bahanesiyle Mediha Hatice Şuşut'u oyalamaya başladı. Hırsızlardan birisi vitrindeki ürünlere baktığı sırada, diğeri de değeri 2 bin 400 TL olan iki saati alarak kaçtı. İşyeri sahibinin olayı fark etmesinin ardından yardım istediği polis ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden ve iki kişiden birinin kolundaki gül dövmesinden kimlikleri belirlendi. Kaçtıkları otomobilin plakasının da saptanmasıyla ekiplerin takibe başladığı şüpheliler 30 yaşındaki A.A. ve 31 yaşındaki S.Y., Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde yakalandı. Gül dövmesinin şüphelilerden, 12 hırsızlık suçundan kaydı bulunan S.Y.'nin kolunda olduğu öğrenildi. İşlemlerin ardından S.Y. ile 10 hırsızlık suçundan kaydı bulunan A.A., adliyeye sevk edildi.

Taylan YILDIRIM/DHA

Haberin Devamı