Türkiye (Son Dakika) Hırsızlık için girdi, tecavüze kalkıştı

Hırsızlık için girdi, tecavüze kalkıştı

Paylaş
Hırsızlık için girdi, tecavüze kalkıştı

Marmaris'te hırsızlık için girdiği otelde, odasında uyuyan İngiliz rehber L.A.B.'ye tecavüz girişiminde bulunduktan sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından köpek kulübesinde yakalanan Harun K., tutuklandı

Konya’da döner salonu işleten ve motosiklet satın almak için Marmaris’e geldiği öğrenilen Harun K., iddiaya göre, dün saat 03.00 sıralarında, hırsızlık için Eski Datça Yolu, Çıldır Mahallesi’ndeki, bir apart otelde kalan İngiliz rehber L.A.B.’nin odasına, pencereden girdi.

Haberin Devamı

BOĞAZINA BIÇAK DAYADI

Odaya girdiğinde iç çamaşırlarıyla uyuyan L.A.B.’yi fark eden Harun K., kadına tecavüz girişiminde bulundu. Harun K., bu sırada uyanan kadının boğazına bıçak dayadı.

Neye uğradığını şaşıran L.A.B., Harun K.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanarak, kolunu ısırıp kanattı, kasığına tekme atarak saldırganı üzerinden attı. L.A.B.’nin salona koşup, pencereden bağırarak yardım istemesi üzerine paniğe kapılan Keklik, koşarak kaçtı.

KÖPEK KULÜBESİNDE YAKALANDI

İngiliz kadının yardım çığlıkları üzerine sahura kalkan çevredeki evlerdeki vatandaşlar, kaçan şüphelinin peşine düştü. Devriye görevi yapan polis ekipleri vatandaşların Harun Keklik’i kovaladığını fark edip, telsiz anonsuyla takviye ekip istedi. Polis, Harun K.'nın kaçtığı yöndeki yolları tuttu. Kaçamayacağını anlayınca, bir evin bahçesindeki boş köpek kulübesine saklanan Harun K., polis tarafından yakalandı.

’Hırsızlık, cinsel saldırı ve gasp’ suçlarından toplam 8 sabıkası bulunan Harun K., gözaltına alındı. L.A.B.’nin kaldığı odada yapılan aramada Harun Keklik’e ait parmak izi ile kan lekeleri bulundu.

Haberin Devamı

Harun K., Çarşı Polis Merkezi’ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmedi. İngiliz rehberin şikayetçi olduğu Harun K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DHA