Türkiye (Son Dakika) Hırsızlık için girdiği evde tecavüze de kalktı!

Hırsızlık için girdiği evde tecavüze de kalktı!

Paylaş
Hırsızlık için girdiği evde tecavüze de kalktı!

Sultanbeyli'de hırsızlık için girdiği evde tek başına olan genç kadına tecavüze kalkışan suç makinesi, polis ekipleri tarafından ormanda uyuşturucu kullanırken yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalanan hırsızın çeşitli suçlardan 15 sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi

Sultanbeyli’nin Necip Fazıl Mahallesi’de bir binanın birinci katında bulunan eve saat 09.30 sıralarında hırsızlık amacıyla giren Hüseyin Akarsu (18) evde masanın üzerinde bulunan 10 lirayı aldı.

Parayı az bulan Hüseyin Akarsu daha sonra evde yaptığı aramada değerli eşya bulamayınca mutfaktan bıçak alıp yatak odasında uyuyan Y.T.’yi (28) uyandırıp bıçak tehdidiyle cep telefonu ve parmağındaki yüzüğü aldı. Daha sonra genç kadına tecavüz etmeye kalkışan Hüseyin Akarsu kadının çığlık atması üzerine kaçarak izini kaybettirdi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi.

KOLUNDAKİ DÖVME YAKALATTI

Genç kadının ifadesini alan Sultanbeyli Önleyici Hizmetler Büro amirliğine bağlı ekipler hırsızın kolunda isminin yazılı olduğu bir dövme olduğunu öğrendi. Polis ekipleri daha sonra yaptıkları araştırmanın ardından genç kadına sabıkalı hırsızların fotoğrafların gösterdi. Genç kadının Hüseyin Akarsu’yu teşhis etmesinin ardından çalışma yapan polis ekipleri suç makinesini Sultanbeyli’de ormanlık alanda esrar içerken yakaladılar.

İFTAR PARASI

Genç kadının polise verdiği ifadede eşini işe uğurladıktan sonra uyuduğu sırada hırsızlık olayının gerçekleştiği, hırsızın, eşinin iftarlık almak üzere masaya bıraktığı 10 lirayı aldıktan sonra kendisini bıçakla tehdit ederek parmağındaki yüzük ve cep telefonunu da alıp tecavüze kalkıştığı öğrenildi.
Polis ekipleri tarafından yakalanarak Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen Hüseyin Akarsu’nun yapılan incelemesinde hırsızlık, uyuşturu kullanmak, adam yaralamak, gasp ve polise mukavemet suçlarından 15 sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi. Hüseyin Akarsu işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne gönderilecek. Hüseyin Akarsu’nun genç kadından aldığı yüzüğü 105 liraya satarak uyuşturucu aldığı öğrenildi.
DHA

Haberin Devamı