Türkiye (Son Dakika) Hırsızlık yaparken yakalandı, suçu devlete attı

Hırsızlık yaparken yakalandı, suçu devlete attı

Paylaş
Hırsızlık yaparken yakalandı, suçu devlete attı

Hırsızlık yapmak isterken yakalan 3 şüpheliden Vedat Ş. (22) , Adliye'ye götürülürken, "Bizi devlet bu hale getirdi" diye bağırdı

Adana'da pencere demirlerini kestiği evden hırsızlık yapmak isterken yakalan 3 şüpheliden 22 yaşındaki Vedat Ş., Adliye’ye götürülürken, "Bizi devlet bu hale getirdi" diye bağırdı.

Merkez Çukurova İlçesi’ndeki 100’üncü Yıl Mahallesi’nde devriye gezen polis ekipleri, Galip Avşaroğlu Bulvarı üzerinde bir evin pencere demirlerinin sökülmüş olduğunu saptadı.

Ekipler, bölgede araştırma yaparken polisleri gören Vedat Ş. ile 23 yaşındaki Menderes K. ve 18 yaşındaki Mehmet Emin A. kaçmaya başladı. Şüpheliler, kısa süre de izlerini kaybettirdi.

Kovalamacaya tanık olan vatandaşlar, şüphelilerin olay yerine yakın bir yerde park halindeki kamyonetin içine gizlendiklerini ihbar etti. Kamyoneti inceleyen polisler, 2 şüpheliyi yakaladı.

Bu 2 şüphelinin verdiği bilgiyle polisler, 3’üncü şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyet’te sorgulanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Polislerin arasında adliyeye götürülen şüphelilerden Vedat Ş., kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterip, "Biz suçlu değiliz, bizi bu hale devlet getirdi, suçlu devlet" diyerek bağırdı.

Haberin Devamı

DHA