Antalya Hizmet ihracatında Antalya'ya 11 ödül

Hizmet ihracatında Antalya'ya 11 ödül

Paylaş
Hizmet ihracatında Antalya'ya 11 ödül

Hizmet ihracatında Antalya'ya 11 ödül

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- HİZMET İhracatçıları Birliği'nin bu yıl düzenlenen Türkiye Hizmet İhracatçıları Ödülleri'nde Antalya'da faaliyet gösteren 11 firma, çeşitli alanlarda Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçıları arasında ödüllendirildi.

Bu yıl Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen törenle, ilk 50'de yer alan Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçılarına ödülleri verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da hafta sonu düzenlenen törende katılarak ödülleri verdiği Türkiye'nin en büyük 50 hizmet ihracatçısı arasına, Antalya'dan 11 firma girmeyi başardı. Faaliyetlerinin önemli bölümü Antalya'da olan bu firmalardan bazılarının merkezi ise İstanbul görünüyor.

ANTALYA'DAN ÖDÜL ALAN FİRMALAR

Antalya'dan ödül alan firmalar şöyle: Danışmanlık, müşavirlik ve destek hizmetleri alanında Destek Patent A.Ş.; Finans, sigorta ve diğer mali hizmetler alanında OTİ Holding A.Ş.; Liman işletmeciliği hizmetleri alanında Antalya Havalimanı ortaklarından TAV Havalimanları Holding A.Ş. ve Antalya Limanı işleticisi Portakdeniz firmasının bağlı olduğu Global Liman İşletmeleri A.Ş.; Seyahat acenteliği hizmetleri alanında Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş., Anexservices Turizm A.Ş. ve Meeting Point Turkey Turizm A.Ş.; Turizm ve konaklama hizmetleri alanında Voyag Turizm Otelcilik İşletmesi A.Ş., Fine Otel Turizm A.Ş. ve Ceylan İşletme İnşaat Turizm Yatırım A.Ş.; Yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri alanında Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş.

Haberin Devamı