Türkiye (Son Dakika) Hizmetliyi dövüp yurttan kaçtı

Hizmetliyi dövüp yurttan kaçtı

Paylaş
Hizmetliyi dövüp yurttan kaçtı

Tekirdağ'da ailesinden korktuğu için yurda yerleşen 16 yaşındaki G.G.'nin yurtta görevli olan kadın hizmetliyi 2 arkadaşı ile dövüp kaçtığı öne sürüldü

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde evinden kaçan ve 47 gün sonra polis tarafından bulunduktan sonra ailesinden korktuğu için Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne Kız Yetiştirme Yurdu’na teslim edilen 16 yaşındaki G.G.’nin, yurtta görevli kadın hizmetliyi 2 arkadaşı ile birlikte dövüp, kapı anahtarını aldıktan sonra yurttan kaçtığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

EVDEN KAÇTI AİLESİNDEN KORKTU YURDU YERLEŞTİ

Çorlu Deri Sanayii Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi G.G., 15 Mart günü okula gitmek üzere Sağlık Mahallesi’ndeki evlerinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Anne Gülfidan G.’nin polise kayıp ihbarında bulunmasına rağmen G.G.’den haber alınamadı. Anne Gülfidan G., bir televizyon programına çıkarak kızının bulunması için yardım istedi. Kayıp başvurusunu soruşturmaya devam eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, G.G.’yi 1 Mayıs günü ihbar üzerine Havuzlar Mahallesindeki bir arkadaşının evinde buldu.

HİZMETLİYİ DÖVÜP KAPI ANAHTARINI ALDIRLAR

G.G. ailesinden korktuğu için Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu’na teslim edildi. Önceki gün gece, G.G., iddiaya göre adları açıklanmayan iki kız arkadaşıyla birlikte kadın yurt hizmetlisini dövüp, üzerindeki arka kapının anahtarını aldıktan sonra güvenlik görevlisine yakalanmadan duvardan atlayıp kaçtı.

Haberin Devamı

Aldığı darbe sonucu bayılan ve kendine geldiğinde güvenlik görevlisine ve polise haber veren adı açıklanmayan hizmetli, 3 kızdan da şikayetçi oldu. Yapılan aramalara rağmen, G.G. ve iki arkadaşı bulunamadı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DHA