Magazin Hollanda sosyetesine İzmir'den gelin

Hollanda sosyetesine İzmir'den gelin

Paylaş
Hollanda sosyetesine İzmir'den gelin

Dünyaca ünlü Hollandalı caz piyanisti ve besteci Michiel Borstlap, İzmir'den gelin alıyor

Karşıyaka’nın tanınmış mimarlarından Mustafa ve Oya Pınarlı’nın kızı dekoratör Ceylan Pınarlı ile Borstlap’ın 15 Ocak’taki düğününe, dünya sosyetesinin yanı sıra önemli kişiler de katılacak.

Haberin Devamı

Uzun zamandır merakla beklenen Michiel Borstlap ve Ceylan Pınarlı’nın düğünü için Hollanda’nın tanınmış kişileri de özel uçaklarıyla ile İzmir’e gelmeye başladı. Avrupa Birliği Komisyonu Üyesi Neelie Kroes, dünyanın en zengin 100 ismi arasında yer alan emlak kralları Cor Van Zadelhoff ve Monaco’dan Sylvia Toth, Louis Vuitton’un reklam tasarımcısı, damadın kuzeni Christian Borstlap, Hollanda’nın en tanınmış reklamcısı ve prodüktörü Marcel Dijkhuizen, tanınmış modacı Hans Ubbink, caz müziginin renkli isimlerinden Ruud Breuls ve Amerikalı Lori Liebermann’ın yanı sıra İstanbul ve İzmir’den de seçkin davetli topluluğu düğünde yer alacak.

14 Ocak’ta gelin için düzenlenecek kına gecesinin ardından, 15 Ocak’ta St. Rosario Dominikan Alsancak Kilisesi’nde dini nikah kıyılacak. Eğlence ise Swiss Otel Sky Roff’da devam edecek. Geçen kasım ayında Michiel Borstlap’ın İstanbul Borusan’da verdiği konser sonunda sahnede dizlerinin üstüne çökerek Ceylan Pınarlı’ya tüm seyircilerin önünde evlenme teklif etmesinden sonra düğün hazırlıklarına başlayan çiftin fotoğrafçısı ve müzik ekibi Hollanda’dan özel olarak getirilirken, gelinlik ve damatlığı ise tanınmış modacı Hans Ubbink tarafından tasarlandı.

Haberin Devamı

Ceylan Pınarlı ve Michiel Borstlap, balayı için Rio De Janerio’ya uçacak.

Cesur SERT/İZMİR, (DHA)