Magazin Hollywood artık rejim yapmıyor

Hollywood artık rejim yapmıyor

Paylaş
Hollywood artık rejim yapmıyor

Hollywood yıldızları hayatı kendilerine zindan edip sıkı diyetler yapmaya nihayet son verdi. Yıldızlar yuvarlak hatlarını kabul edip kendileriyle barışık bir halde yaşıyor

DEMI LOVATO
Britney Spears ile bir yarışmanın jüri üyesi koltuğunda oturan genç şarkıcı, bir dönem anoreksiyanın pençesindeydi. Ancak psikolojik tedavinin ardından normal kilosuna geldi. Lovato, "Yuvarlak hatlıyım bundan da mutluyum. Mankenlere benzemek zorunda değilim" diyor.

NICOLE RICHIE
Bir zamanlar en yakın arkadaşı Paris Hilton'ın fiziğini kopyalamaya çalışırken anoreksiyanın eşiğinden dönen Nicole Richie, yıllar geçtikçe kendisine güvenmeyi öğrendi. Şu an düzenli olarak spor yapan Richie, eskisine göre daha yuvarlak hatlı olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu söylüyor.

KIM KARDASHIAN
Yuvarlak hatlarıyla tanınan Kim Kardashian, formunu korumak için düzenli olarak spor yapıp diyetisyeni tarafından hazırlanan gıdaları tüketiyordu. "Yuvarlak hatlıysanız, tombul olmaktan sadece bir hamburger uzaktasınız" diyen Kardashian; Kanye West ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra kilo almaya başladı.

HILARY DUFF
Bir zamanların en zayıf şarkıcılarından biri olan Hilary Duff, hamileliğinde birçok ünlü ismin aksine kilolarına dikkat etmedi. Duff, "Daha fazla yemeklerin kalorilerini hesaplamak istemediğimi fark ettim. Halimden memnunum" diyor.

Haberin Devamı

Sabah