Spor Holosko ve Sivok iddialı konuştu

Holosko ve Sivok iddialı konuştu

Paylaş
Holosko ve Sivok iddialı konuştu

Beşiktaşlı futbolcular Tomas Sivok ve Filip Holosko, Turkcell Süper Lig'de mutlu sona ulaşmak istediklerini söylediler

Beşiktaşlı futbolcular Tomas Sivok ve Filip Holosko, Kartalcell imza gününe katıldı.

Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, ilk yarıda yaptıklarının aksine puan kayıplarından uzak durmaya çalışacaklarını söyledi. Sivok, Gençlerbirliği ile yaptıkları maçı hatırlatarak, "İyi sonuç, iyi oyunun sonunda geldi.

Henüz eksiklerimiz var. Daha iyisini yapmalıyız. Kapatmamız gereken 5-6 puan açığımız var. Üstüne koyup, o şekilde devam edersek mutlu sona ulaşırız" dedi.

Tomas Sivok, kendileri için artık her maçın final niteliği taşıdığını vurgulayarak, "Bütün bu maçları kazanmaya çalışacağız. İlk yarıdaki gibi puan kayıplarından uzak durmaya çalışacağız. Sabırlı oynayıp, ligi diğer takımların önünde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HOLOSKO: GALATASARAY'A KARŞI SAHA AVANTAJIMIZ VAR

Beşiktaş’ın Slovak golcüsü Filip Holosko, rakiplerin aldığı sonuçların önemli olmadığını, kendi güçleriyle puan farkını kapatacaklarını dile getirdi.

Filip Holosko, teknik direktörleri Mustafa Denizli’nin kendileriyle daha önce yaptığı toplantıda, başka takımların aldığı sonuçların önemi bulunmadığını, önlerinde henüz 17 maç olduğunu ve basamak basamak en tepeye çıkacaklarını söylediğini hatırlatarak, "Bu hafta Gaziantepspor ile oynayacağız. Daha sonra Galatasaray’ı konuk edeceğiz. Saha avantajımızı Galatasaray karşısında kullanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı