Magazin 'Hong Kong'da kaç adet gökdelen vardır?' sorusu Survivor'a damga vurdu

'Hong Kong'da kaç adet gökdelen vardır?' sorusu Survivor'a damga vurdu

Paylaş
'Hong Kong'da kaç adet gökdelen vardır?' sorusu Survivor'a damga vurdu

Dün TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Survivor'da eğlendiren ve ilginç sorular sorulan 'Bil Bakalım' oyunu düzenlendi. 'Hong Kong'da kaç adet gökdelen vardır?' sorusu ise bu oyuna damga vurdu

Ünlüler ve gönüllüler dün akşam Survivor'ın en eğlenceli oyunlarından olan 'Bil Bakalım' oyununda sorulan sorulara en yakın tahmini söyleyerek ödülü kazanmaya çalıştı.

FURKAN VE TUĞÇE YARIŞTI


'Bil Bakalım'a damga vuran sorulardan biri 'Hong Kong'da kaç adet gökdelen vardır?' sorusuydu. Bu soruda Furkan ile Tuğçe karşı karşıya geldi.

FURKAN KAZANDI


Furkan'ın şaşıran bakışı ve değişik cevapları herkesi güldürdü. Furkan bu soruya 550 cevabını verirken Tuğçe 150 gökdelen dedi. 550 cevabıyla bu turu Furkan kazandı. 'Hong Kong'da kaç gökdelen vardır?' sorusunun doğru cevabı ise 8 bin.

ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?


'Bil Bakalım' oyunda 'Dünyada 1 yılda kaç fincan kahve tüketilmektedir?' sorusuyla yarışmanın sonuna gelindi. Sedat ile Serhat Akın karşı karşıya geldi ve soruya Serhat Akın 475 milyar cevabını verirken Sedat 800 milyar dedi. Sorunun doğru cevabı olan 400 milyarla Serhat Akın 'Bil Bakalım' ödülünün sahibi oldu.

Haberin Devamı