Yaşam HP'den dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı

HP'den dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı

Paylaş
HP'den dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı

Merkezi Kaliforniya’da bulunan HP firması Kasım ayında dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarını kullanıcılara sunma hazırlığında

Teknolojinin ilerlemesi elektronik cihazlara da ayrı bir biçim kazandırdığını söylemek gerekir. Özellikler bilgisayar ve telefonların çok hızlı bir şekilde değişime gittiğini görebiliyoruz. Hepsi bir arada bilgisayar sektöründe de tasarım olarak insanı hayrete düşürecek gelişmeler yaşanıyor. Bunun son örneğini HP‘nin Envy 34 adını verdiği yeni harikadan anlayabiliriz. All in one PC yani monitör ve kasanın ayrı ayrı yer almasından çok ikisinin tek cihazda yer alması teknolojiden en çok güç alan cihazlar olarak göze çarpıyor.

Haberin Devamı

HPden dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı

Bu cihaz içinde 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 960A GPU ekran kartı bulunduruyor. 34 inç ekran büyüklüğündeki muhteşem bilgisayar 3.440×1440 çözünürlüğü ile kullanıcılarına büyük göz zevki sunacak. Kasım ayında satışa sunulması beklenen Envy 34‘ün satış fiyatı 1800 dolardan başlayacak. Alanında lider firmalardan olan HP‘nin bu ürünün çok beğenildiğini söyleyelim. Görünüşü itibari ile filmlerde gördüğümüz uzay araçlarının ekranını barındıran bu bilgisayara sahip olmak hayalleri süsleyecek.