Yaşam HTC 10 ekranı Super LCD 5 olacak!

HTC 10 ekranı Super LCD 5 olacak!

Paylaş
HTC 10 ekranı Super LCD 5 olacak!

HTC 10 ekranı ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı

HTC 10 ekranı Super LCD 5 olabilir!

Haberin Devamı

Kamera ve performans gibi konularda iddialı olan cihaz HTC 10, ekranıyla da dikkat çekecek gibi duruyor. Sızıntıların popüler kaynağı olan Evan Blass yani @evleaks, cihazın ekranıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşıma göre HTC 10 ekranı düşünüldüğü gibi AMOLED değil, Super LCD 5 teknolojisini kullanacak. Super LCD 5 teknolojisi, çok daha net ve berrak bir görüntü sunmasıyla dikkat çekiyor.

Super LCD 5 ekran teknoloji, AMOLED ekrana göre daha az hava boşluğu içeriyor. Görüntüyü veren ekran paneli ve en dış katmandaki cam arasındaki hava boşluğunun az olması, görüntünün çok daha net ve çok daha yakın olduğu anlamına geliyor. Ayrıca hava boşluğunun az olması, güneşli havalarda daha az yansıma anlamına da geliyor. Yani HTC 10 ekranı son derece iddialı görünüyor diyebiliriz.

Haberin Devamı

Bir diğer söylenti ise pil kapasitesi hakkında. Aynı paylaşımda HTC 10 modelinin içerisinde 3000 mAh kapasiteli bir pil olacağı da yazıyor. HTC 10 ile ilgili paylaşılan güncel konsept görüntülere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Galaxy S7 röntgen cihazında X ışınlarıyla görüntülendi!