Yaşam HTC Grip akıllı bilekliğin çıkış tarihi ertelendi!

HTC Grip akıllı bilekliğin çıkış tarihi ertelendi!

Paylaş
HTC Grip akıllı bilekliğin çıkış tarihi ertelendi!

Geçtiğimiz Haziran ayında gündeme gelen HTC Grip isimli akıllı bileklik önce iptal edilmiş ardından tekrar geliştirilmeye devam edilmişti

Akıllı saat ve akıllı bileklik konusunda bir ürün duyurmayan tek popüler marka olan HTC, akıllı bir bileklik üzerinde çalışıyor. Firmanın bu ürünü geçtiğimiz yaz aylarında gündeme gelmişti. Sürüncemede kalan bir ürün olan HTC Grip’in şimdi ertelendiği bilgisi elimize ulaştı. Bu yılın sonlarına doğru duyurulması beklenen ürün ertelendi.

Haberin Devamı

HTC Grip isimli akıllı bileklik, sportif aktivitelerin takibinde kullanılacak. Yani bir akıllı saat değil. 1.8 inçlik AMOLED ekrana sahip olan ürün Android 4.3 ve üzeri sürümlerde çalışacak. Apple tarafında ise iOS 7 ve üzeri sürümlerle uyumlu olarak karşımıza çıkacak olan ürün, nabız, vücut sıcaklığı ve ivme ölçer sensörlere sahip olacak.

Ürün 2015 yılının son çeyreğinde beklenirken HTC’den gelen son bilgilere göre HTC Grip, 2016 yılına ertelenmiş görünüyor. Ancak tam olarak yine bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Bize soracak olursanız HTC Grip 2016’nın ilk çeyreğinde MWC 2016’ta duyurulabilir.

Assassins’s Creed merakı bakın ne yaptırdı? – Video