Yaşam HTC One A9 performans testinde!

HTC One A9 performans testinde!

Paylaş
HTC One A9 performans testinde!

HTC’nin beklenen yeni akıllı telefonu One A9 veya diğer adıyla HTC Aero, Geekbench isimli performans testi uygulamasında görültü

Aşağıdaki ekran alıntısında HTC Aero modelinin Geekbench skorunu görebilirsiniz. Tek çekirdekte 1835 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5884 puan almayı başaran HTC One A9 modelinin bu performansının arkasında 10 çekirdekli bir işlemci yatıyor.

Haberin Devamı

MediaTek’in HelioX20 isimli işlemcisinden güç alan HTC One A9 modeli, Geekbench testindeki en yüksek puanlardan birini aldı. Samsung’un iddialı Exynos 7420 işlemcisini geçen HelioX20, 1.96 GHz hıza sahip 10 çekirdeği ile oldukça yüksek bir puana ulaştı. Ancak tabii ki tek kriter bu testlerde yüksek puan almak değil. Pil tüketimi, ısınma ve kararlılık gibi çok önemli faktörler var.

HTC One A9 performans testinde

10 çekirdekli işlemci dışında HTC One A9 modelinin 4 GB RAM’e sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca LTE Cat 6 standartlarına sahip olduğunu ve 300 Mbps hıza erişebileceğini de yine bu ekran görüntüsünden görebilmekteyiz. Söz konusu yeni modelin 29 Eylül tarihinde HTC tarafından düzenlenecek etkinlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu modeli daha önce iPhone’a benzeyen HTC modeli olarak sizlere aktarmıştık.

Haberin Devamı

Galaxy S7, AnTuTu testinde görüldü!