Yaşam HTC One M10 işlemci seçenekleri ile gelecek!

HTC One M10 işlemci seçenekleri ile gelecek!

Paylaş
HTC One M10 işlemci seçenekleri ile gelecek!

HTC One M10 işlemci seçenekleri şimdiden konuşulmaya başlandı

HTC One M10 işlemci seçenekleri ne olacak?

Haberin Devamı

Öncelikle HTC’nin 2015 yılına kadar tüm markalarında aynı teknik özellikler olduğunu belirtelim. Yani diğer Android üreticilerinin aksine HTC, piyasaya çıkardığı ürünlerde hem tek donanım opsiyonu sundu. Ancak 2016 yılında duyurulacak amiral gemisi için durum farklı olabilir.

HTC One M10 işlemci konusunda iki farklı opsiyon ile karşımıza çıkacak. En azından iddialar bu yönde. Amiral gemisinin bir versiyonunda Qualcomm Snapdragon 820 bekleniyor. Diğer versiyonda ise MediaTek yongası kullanılacağı tahmin ediliyor. Yine aynı iddiaya göre ABD ve Avrupa’da satılacak modellerde Snapdragon 820 kullanılacakken, Asya ülkelerinde MediaTek yongasının tercih edileceği söyleniyor. Firmanın bu yeni stratejisi bakalım işe yarayacak mı?

Haberin Devamı

HTC One M10 modeli MWC 2016’da beklenmiyor ancak hemen sonraki ay olan Mart ayında cihazın duyurulması, ardından Nisan ayında ise satışa sunulacağı söyleniyor. Şimdilik cihazla ilgili az sayıda detay biliniyor. İlki Android 6.0.1 Marshmallow sürümünün kullanılacağı, diğeri ise bu sürüm ile birlikte gelecek olan HTC Sense 8.0 arayüzü. Ekran boyutu, çözünürlük ve diğer detaylar için bir süre daha beklemek gerekiyor.

Akıllı yüzükler hayatımıza girecek mi?