Yaşam HTC'nin aksiyon kamerasında inanılmaz indirim!

HTC'nin aksiyon kamerasında inanılmaz indirim!

Paylaş
HTC'nin aksiyon kamerasında inanılmaz indirim!

Geçtiğimiz yıl ilginç bir hamle ile HTC, beklenmedik bir ürün duyurmuştu

Ülkemizde de satışa sunulan HTC Re aksiyon kamerası, ilginç tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken bir ürün olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak GoPro gibi güçlü bir rakip karşısında beklenilen satış rakamlarını yakalamayan cihaz, firma için kötü bir tecrübe olmuştu. Geçtiğimiz yıl duyurulan HTC Re, 200 Dolarlık fiyat etiketiyle aksiyon kamerası pazarında firmanın beklentilerini karşılayamadı.

Haberin Devamı

HTC şimdi, kamerada inanılması güç bir indirim yaptı. 200 Dolarlık kameranın fiyatı HTC’nin resmi internet sitesinde 50 Dolara indirildi. %75 oranındaki bu indirim ile cihazın satışlarının patlayacağı kesin. En yakın rakibi GoPro tarafında 200 Dolara satılıyor. 1080p video kaydı yapabilen ürün, tıpkı GoPro’da olduğu gibi mobil uygulaması ile kontrol edilebiliyor. Ayrıca herhangi bir kılıf kullanmadan da suyun altında kayıt yapabiliyor. 16 MP çözünürlüğe sahip olan HTC Re, ülkemizde 600-700 TL fiyat aralığında satılıyor. Umarız HTC, Türkiye için de benzer bir indirim yapar.

Güncelleme: HTC, resmi internet sitesindeki fiyatı tekrar eski seviyesine yükseltti. Gün içerisinde kontrol ettiğimizde bazı renklerin stoklarının tükendiğini görüyoruz. HTC, kısa süreliğine bir depo temizliği yapmış olabilir.

Haberin Devamı

Surface Book Peynir Ekmek Gibi Satıyor!