Yaşam Huawei Honor 4C Resmi Olarak Tanıtıldı

Huawei Honor 4C Resmi Olarak Tanıtıldı

Paylaş
Huawei Honor 4C Resmi Olarak Tanıtıldı

Akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Huawei, yeni orta seviye akıllı telefonu Huawei Honor 4C’yi resmi olarak tanıttı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P8’i geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtan Çinli teknoloji devi Huawei, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üst düzey akıllı telefonlarına bir yenisi daha katmasının ardından şimdi de orta seviye akıllı telefon kategorisine yönelen Huawei, yeni orta seviye akıllı telefonu Huawei Honor 4C‘yi resmi olarak tanıttı.

Haberin Devamı

Huawei Honor 4C Resmi Olarak Tanıtıldı

Resmi olarak tanıtılmasının ardından ön siparişe de sunulan Huawei Honor 4C ilk olarak Çin’de piyasaya sürülecek ve takip eden aylarda diğer bölgelerde de satışa sunulacak. Telefon operatörlerine ve farklı bölgelere yönelik olarak üç farklı versiyonla satışa sunulacak olan Huawei Honor 4C’nin donanımsal özellikleri de bölgeye göre değişiklik gösterecek.

Her üç versiyonda da ortak olan özellikler 720p çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 2 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 32 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 2,550 mAh batarya olacak. İşlemci ise versiyonuna göre ya sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 620 ya da 64 bit dört çekirdekli Snapdragon 615 olacak. Çin’de yaklaşık 128 dolara satışa sunulacak olan Honor 4C’nin diğer bölgelere ne zaman taşınmaya başlayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Huawei Honor 4C Resmi Olarak Tanıtıldı

Facebook Beklentilerin Üzerine Çıkmayı Başardı