Türkiye (Son Dakika) Huawei P10 Plus 8 GB RAM ile gelebilir

Huawei P10 Plus 8 GB RAM ile gelebilir

Paylaş
Huawei P10 Plus 8 GB RAM ile gelebilir

Barselona’da gerçekleşecek olan MWC’de tanıtılacak modellerden Huawei P10 Plus hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar

MWC’de boy gösterecek olan firmalardan birisi de Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei olacak. Apple ve Sade Huawei P10 ve Huawei P10 Plus modellerini tanıtacak.

Şu ana kadar gerek Huawei P10, gerekse Huawei P10 Plus hakkında birçok söylentiye tanıklık ettik. Bu iki modelin Huawei’nin kendi yeni nesil işlemcisi Kirin 960 yonga seti ile çalışacağını artık biliyoruz. Bilmediğimiz kısım ise Huawei P10 ve Huawei P10 Plus’ın kaç GB RAM’e sahip olacağı.

Zira bu konuda da birçok iddia ortaya atılmış durumda. Zaman zaman çıkan haberlerde Huawei P10’un 4GB RAM’e sahip olacağı yazılıp çizilirken, bazı zamanlarda ise bu miktar 6GB olarak lanse ediliyor.

Genel itibariyle kesin gözüyle bakılan şey ise Huawei P10 Plus modelinin her halükarda Huawei P10’dan daha fazla RAM’e sahip olacağı.

Geçtiğimiz gün bir İspanyol perakende firması, Huawei P10 Plus’ı satış listesine koyarak RAM miktarına ise 8 GB yazdı. İlgili görsele yukarıdan göz atabilirsiniz.

Bu ilandaki bilgiler ne kadar doğru, ne kadar yanlıştır bilinmez fakat Huawei P10 Plus’ın min. 6GB RAM’le geleceği de bir gerçek. Yine de en doğru olanı 26 Şubat’ta başlayacak olan MWC’yi beklemek olacaktır.

LG G6 Quad DAC ile ses konusunda iddialı olacak!

Haberin Devamı