Yaşam Huawei P9 modelinin ilk resmi fotoğrafları!

Huawei P9 modelinin ilk resmi fotoğrafları!

Paylaş
Huawei P9 modelinin ilk resmi fotoğrafları!

Çinli marka Huawei'nin beklenen modeli P9'dan ilk resmi fotoğraflar yayınlandı

Huawei P9 fotoğrafları

Haberin Devamı

Huawei, bir süredir P9 modelini dolaylı yollardan aslında basına sızdırıyor. Geçtiğimiz hafta telefonun duyurulacağı etkinliğin davetiyeleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Huawei’nin internet sitesinde bir geri sayım aracı çalıştırıldı.

6 Nisan 2016 tarihinde duyurulacak olan Huawei P9 modeli ile ilgili şimdiye kadar çok sayıda görsel basına sızdı. Ancak bunlardan hiç biri Huawei’nin kendi yayınladığı fotoğraflar gibi değil.

Haberimizin içerisinde Huawei P9 fotoğrafları bulunuyor. Üç adet fotoğraf mevcut. Huawei P9 fotoğraflarında cihazın köşe detaylarını, arka yüzeydeki parmak izi okuyucusu ve çift kamera lensinin bir kısmını görebilirsiniz.

Şimdiye kadar çift kamera özelliğine vurgu yapılan telefon, sosyal ağlarda “#oo” etiketi ile paylaşılıyor. İki adet küçük “o” harfi, arka taraftaki iki adet kamera lensine işaret ediyor. Telefonun sloganı ise “Dünyaya bakış açınızı değiştirecek.” şeklinde.

Haberin Devamı

Telefonun üç versiyon ile duyurulması bekleniyor. Lite, standart ve Max versiyonları, farklı ekran büyüklükleri ve farklı donanımlara sahip olacak. Ancak kamera teknolojisinin her üç versiyonda da aynı olması bekleniyor. Huawei P9 modeli hakkında en güncel bilgiler için sitemizi takipte kalın.

iPhone SE kamera örnekleri – Galeri