Türkiye (Son Dakika) Huber Köşkü önünde boğuldu

Huber Köşkü önünde boğuldu

Paylaş
Huber Köşkü önünde boğuldu

Tarabya'daki Huber Köşkü önünde arkadaşları ile denize giren 23 yaşındaki Uğurcan Kaçar, boğularak hayatını kaybetti

Kaçar’ın cesedi 2,5 saat sonra bulundu.

Haberin Devamı


Cumhurbaşkanlığı’na ait Huber Köşkü önüne 2 arkadaşı ile birlikte saat 16.00 sıralarında yüzmeye gelen Uğurcan Kaçar (23), bir süre denizde yüzdükten sonra dalgalara kapıldı. Arkadaşları, Kaçar’ın denize batıp çıktığını görünce yardıma gitti. Ancak tüm çabalara rağmen Uğurcan Kaçar bir süre sonra sulara gömüldü. Kaçar’ın denizde kaybolduğunu gören arkadaşları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olayı Deniz Polisi’ne ve Sahil Güvenlik’e bildirince arama çalışmaları başladı.
Denizde arama çalışmaları devam ederken, Uğurcan Kaçar’ın annesi, babası ve yakınları da Tarabya sahiline geldi. Çocuklarının bulunamadığını gören anne ve baba sinir krizi geçirdi.


ARAMA SÜRERKEN CUMHURBAŞKANI’NIN KONVOYU KÖŞK’E GİRİŞ YAPTI

Haberin Devamı


Uğurcan Kaçar’ı arama çalışmaları devam ederken, Cumhurbaşkanı’nın konvoyu Huber Köşkü’ne giriş yaptı. Kaçar’ın cesedi ise 2,5 saat süren çalışmaların ardından, Sahil Güvenlik’e bağlı 2 dalgıç tarafından kaybolduğu yerin 10 metre açığında bulundu. Ceset tekneye çıkarılırken aile sinir krizleri geçirdi.


'AYAĞINA KRAMP GİRDİ'


Olay sırasında deniz kenarında güneşlendiğini söyleyen Ramazan Açıkbaş, "Denizde kaybolan abi, deniz kenarına gelerek üstünü çıkardı. Ayağına kramp girdiğini söyledi. Ben de, ’Kramp giriyorsa denize girme’ dedim ama arkadaşlarının isteğiyle denize girdi. Denizde el sallamaya başladı. Arkadaşları yardımına gitti ama kurtaramadılar. Ben de kenardan zincir attım ama zinciri tutamadı. Daha sonra gözden kayboldu" dedi.