Gündem Huber Köşkü'nde hareketli dakikalar

Huber Köşkü'nde hareketli dakikalar

Paylaş
Huber Köşkü'nde hareketli dakikalar

İstanbul Tarabya'daki Huber Köşkü önünde hareketli dakikalar yaşandı. Köşkün önünden öğlen saatlerinde yükselen silah seslerinin ardından yaralı bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, "Tarabya Köşkü'nün girişinde bir genç, silahla intihar girişiminde bulundu" denildi

Olayla ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada,

Haberin Devamı

"20 yaşındaki genç Tarabya Köşkü'ne girme konusunda ısrarcı davranarak, köşkün misafir girişindeki nöbetçi memurla tartışmaya girişti. Yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını kapan genç, önce polise ateş etti, ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Polisin isabet almadığı, gencin ise olay akabinde Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi devam eden gencin, akli dengesinin yerinde olmayabileceği ileri sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada gencin, sabıkalı olduğu da belirtilri.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer38300","38300","201511","38300-383030.jpg","1", "0","Huber Köşkü'ne girmek isteyen şahıs vuruldu");

Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olay sırasında Köşk'te olmadığı, Üsküdar Kısıklı'daki evinde bulunduğu öğrenildi.

DHA - İHA