Futbol Hugo Almeida teknik direktör oldu! İşte takımı...
Paylaş
Hugo Almeida teknik direktör oldu! İşte takımı...

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Portekizli Hugo Almeida teknik direktör oldu. Teknik direktör Pedro Duarte ile yollarını ayırmasının ardından Academica, geçici olarak takımın başına Hugo Almeida'yı getirdi.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre teknik direktör Pedro Duarte ile yollarını ayırmasının ardından Academica, geçici olarak takımın başına Hugo Almeida'yı getirdi. Yeni teknik direktör ile ilgili karar verilinceye kadar Portekizli ismin takımı çalıştırması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sporx'in haberine göre; Gösterilecek performansla birlikte Hugo Almeida'nın sezon sonuna kadar takımın başında kalma olasılığının olduğu da belirtiliyor.

37 yaşındaki eski futbolcu teknik ekipte Pedro Duarte'nin yardımcılık görevini yürütüyordu. Portekiz 2. Ligi'nde yer alan Academica 14 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Futbol hayatına 2001 yılında başlayan Almeida, 19 yıllık kariyerinde 12 takımda forma giydi. Bu 19 yılda 486 maça çıkan golcü futbolcu, 147 gol atarken 54 asist yaptı. 57 kez de milli takım formasını terleten 35 yaşındaki forvet, 19 defa gol sevinci yaşadı.

2010/11 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Hugo Almeida, siyah - beyazlı kulüpte 110 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 47 gola atan Almeida, 20 de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı