Spor Hulk: Daha güçlüyüz

Hulk: Daha güçlüyüz

Paylaş
Hulk: Daha güçlüyüz

Brezilya'da 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek evsahibi ülkenin golcü oyuncusu Hulk, teknik direktör Luiz Felipe Scolari'nin takımın birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini söyledi.

FIFA’nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Hulk, Scolari’nin oyunculara yaklaşımından memnun olduğunu belirterek, "Tecrübeli isimler olsun, genç oyuncular olsun davranışlarıyla tüm futbolcuların evindeymiş gibi hissetmesini sağlıyor. Örnek olarak, öğle ve akşam yemeklerinde herkesin aynı anda masaya oturup, aynı anda masadan kalkmasını istiyor. Bu bizim için faydalı bir alışkanlık. Küçük detaylar olsa da futbolcuların adapte olmasını kolaylaştırıyor. Oyuncuların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek konusunda Scolari’den iyisinin olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
A Grubu’nda Hırvatistan, Meksika ve Kamerun ile oynayacakları maçların zor geçeceğini kaydeden 27 yaşındaki forvet oyuncusu, "Grubumuzdaki rakiplerimiz, iyi oyunculardan kurulu güçlü takımlar. Ancak bizimle seyircimizin önünde oynayacakları için muhtemelen defansif bir oyun anlayışı sergileyecekler. Böyle maçlarda erken atılan gollerin önemi büyük. Konfederasyon Kupası’nda olduğu gibi bulacağımız erken goller, rakiplerimizi henüz maçın başında baskı altına almamızı sağlayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Dünya Kupası’nda birçok favorinin olduğunu ifade eden Hulk, "Brezilya, İspanya, Almanya, İtalya, Hollanda ve Arjantin gibi turnuva geleneğine sahip büyük takımlar, geçmişte olduğu gibi Dünya Kupası’nda her zaman ön plana çıkmıştır. Hepsi de harika oyunculara sahip güçlü takımlar. Ancak diğer yandan olağan şüphelileri de hesaba katmak gerek. Uruguay ve Belçika’yı sürpriz yapabilecek ülkeler olarak görüyorum" şeklinde görüş belirtti.

AA

Haberin Devamı