Gündem Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Paylaş
Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar, Suriye sınırındaki birliklerde incelemelerde bulundu. Bakan Akar, "Önümüzde Münbiç, Fırat'ın doğusu var" dedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye sınırındaki Şanlıurfa’ya giderek incelemelerde bulundu. Bakan Akar ve kuvvet komutanları, sınır hattındaki askeri birlikleri dolaşarak incelemeler ve denetlemeler yaptı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile askeri yetkililerden brifing alan Bakan Akar ve kuvvet komutanları, incelemelerinin ardından kentten ayrılacak.

Haberin Devamı

'ÖNÜMÜZDE MÜNBİÇ, FIRAT'IN DOĞUSU VAR'

İncelemelerin ardından açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Önümüzde Münbiç, Fırat'ın doğusu var. Bununla alakalı gereken planlamalar yapıldı. Hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

'TERÖRİSTLER KAZDIKLARI ÇUKURLARA GÖMÜLECEK'

Bakan Akar, "Yeri ve zamanı geldiğinde, önceki operasyonlara benzer şekilde, buradaki teröristler de kazdıkları çukurlara gömülecek. Tek hedefimiz teröristlerdir. Et ve tırnak gibi olduğumuz Kürt kardeşlerimizle hiçbir sorunumuzun olmadığını akıl sahibi herkes biliyor" dedi.