Magazin Hülya Avşar çakma PSY kurbanı oldu

Hülya Avşar çakma PSY kurbanı oldu

Paylaş
Hülya Avşar çakma PSY kurbanı oldu

Hülya Avşar, Cannes Film Festivali'nde sahte PSY kurbanı oldu

66'ncı Cannes Film Festivali kapsamında Savarona Yatı'nda düzenlenen partide danslarıyla fenomen haline gelen Gangam Style'ın yaratıcısı PSY'nin çakması ile yan yana fotoğrafı, "PSY Hülya'yı tanıdı" diye haber olan Avşar, "PSY'nin sahte olduğunu kimse anlamadı" dedi.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ DE KANDI

Gangam Style'ın yaratıcısı Güney Koreli PSY gibi giyinip, gözlük takan ve katıldığı özel partilerdeHollywood'da birçok ünlü sanatçıyla fotoğraf çektiren 'Çakma' PSY'nin kurbanlarından biri de Hülya Avşar oldu.

Avşar, Yetenek Sizsiniz yarışması için Türkiye'ye geldiğinde birlikte 'Gangam Dansı' yaptığı Güney Koreli sanatçıyla Chopard'ın Savarona Yatı'nda verdiği davette karşılaştı.

200 ÖZEL DAVETLİ ARASINA SIZDI

Hülya Avşar, 'Çakma' PSY'nin birlikte fotoğraf çektirme isteğini kırmadı ve objektife poz verdi. Önceki gün Cengiz Semercioğlu, bu fotoğrafı köşesinde kullandı ve "PSY Hülya'yı tanıdı" yazdı. Ancak Güney Koreli sanatçı dün Twitter'da Cannes'da davetlere katılan kişinin kendisi değil sahtesi olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Hülya Avşar, 200 özel davetlinin katıldığı partiye sızan PSY'nin 'Çakma' olduğunu kimsenin anlamadığını belirtip, "Yanıma gelip fotoğraf çektirmek istedi. 'Hayır' diyemezdim" diye konuştu.