Magazin Hülya Koçyiğit taburcu oldu

Hülya Koçyiğit taburcu oldu

Paylaş
Hülya Koçyiğit taburcu oldu

Akciğer kanserine yakalanan Hülya Koçyiğit, 22 Mayıs'ta New York'ta ameliyat olmuştu. Sanatçı dün taburcu edildi

Kanserli bölge için ameliyat edilen Hülya Koçyiğit, bu operasyon sonrası iki gün yoğum bakımda kalmıştı.

Hülya Koçyiğit, ameliyat sonrası en önemli gücünün kendisini seven, kendisi için dua eden milyonlar olduğunu belirterek, bir an evvel iyileşip Türkiye'ye dönmek istediğini söylemişti.

"SEVGİNİZLE BU GÜCÜ BANA VERDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE MİNNETTARIM"

Dün taburcu olan 69 yaşındaki sanatçı 49 yıllık eşi Selim Soydan ile çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaşıp şöyle yazdı:



"Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. En sonunda taburcu olmanın mutluluğu içerisindeyim. Sevincime, üzüntüme ortak olan, beni bu zor zamanlarda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. Var olun. Bu süreçte ‘Ablam, annem, teyzem, anneannem, komşum, çocukluğum’ diye hitap ettiniz bana. Annenizle benim için dua ettiğinizi yazdınız, çocuğunuzla az evvel izlemiş olduğunuz filmimden bahsettiniz paylaşımlarınızda… Kınalı Yapıncak, Aliye Öğretmen, Mürvet Ebe… ve daha niceleri ile seslendiniz. Hepsinin ortak paydasında ‘ailemden birisin’ dediniz bana. Beni o kadar mutlu ettiniz ki... Bu süreci sayenizde güzel hatırlayacağım. Hep söylediğim gibi 'sevgi her şeyin ilacıdır.' Sevginizle bu gücü bana verdiğiniz için hepinize minnettarım. Buradan bu güç ile çıkıyorum, bilin istedim. İçten sevgilerimle."


Selim Soydan, Hülya Koçyiğit'in tedavi sürecinde yaşadıklarını anlattı...



Haberin Devamı