Antalya Hurda kağıt toplayan gencin dövülmesine ilişkin savcılıktan açıklama

Hurda kağıt toplayan gencin dövülmesine ilişkin savcılıktan açıklama

Paylaş
Hurda kağıt toplayan gencin dövülmesine ilişkin savcılıktan açıklama

Hurda kağıt toplayan gencin dövülmesine ilişkin savcılıktan açıklama

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da hurda kağıt toplayan Suriye uyruklu H.İ.'nin dövülüp, motosikletinin kamyonetle ezilmesi olayına ilişkin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 2'si 18 yaşından küçük suça sürüklenen çocuklar Ö.F.B. ve H.F.Ç. ile 1'i 18 yaşından büyük şüpheli A.R. gözaltına alınmış ve mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına getirilmiştir. Nöbetçi Cumhuriyet savcısı tarafından savunmaları alınmıştır. Suriye uyruklu olduğu anlaşılan mağdur H.İ.'nin alınan doktor raporuna göre hafif şekilde yaralanması, olaya karışan 2 kişinin 18 yaşından küçük olması ve olaya karıştığı iddia edilen şüpheli A.R.'nin de olaya karıştığına ilişkin yeterli delil olmaması nedeniyle 18 yaşından küçük çocuklar Ö.F.B. ve H.F.Ç. serbest bırakılmış, 18 yaşından büyük şüpheli A.R. ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştır. Soruşturmaya devam edilmektedir."

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 21 Mart günü saat 22.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Fener Caddesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu H.İ. hurda kağıt toplamak için motosikleti ile birlikte bir çöp konteynerinin yanına yaklaştı. Bu sırada Ö.F.B. yönetimindeki 07 BVR 49 plakalı kamyonet, H.İ.'nin motosikletine çarptı. Kaza sonrası araçtan inen Ö.F.B., A.R. ve H.F.Ç., iddiaya göre H.İ.'yi yumruk, taş ve sopa ile dövdü. H.İ. başına aldığı darbelerle baygınlık geçirdi. Şüpheliler gencin motosikletinin üzerinden kamyonetle geçip, ardından yaktı. Yakalanan 3 şüpheliden ikisi savcılıktan, diğeri ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı.

Haberin Devamı