Magazin Hürrem krizinde son perde!

Hürrem krizinde son perde!

Paylaş
Hürrem krizinde son perde!

Meryem Uzerli diziden bölüm başına 20 bin TL alıyordu. Bu parayı az bulup hastalık bahanesiyle Almanya'ya gittiği konuşuluyor...

‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli diziyi yarıda bırakıp ‘Tükeniş Sendromu’ tedavisi için Berlin’e gitmişti. Dizinin yeni bölümünün çekimleri dün Hürrem’siz başladı. Meryem Uzerli’ye yapımcısı Timur Savcı ne zaman geleceğini son kez sordu. Yanıt alamadı. Bugün yapım şirketinin avukatları Meryem Uzerli’ye hukuki yaptırımları anlatan bir e-mail gönderecek. Timur Savcı çıkacak sonuca göre yeni bir oyuncu arayışına girecek. Kalan 3 bölümü de Meryem Uzerli olmadan çekecek.

Sevgilisiyle de görüşmüyor

Meryem Uzerli’nin sevgilisi Can Ateş ile de arası bozuk. Sevgililer 1 hafta önce Bodrum’da tekne tatiline çıkmıştı. Çiftin aynı günün akşamı STFA’nın veliahtı Sezai Taşkent’in lüks yatındaki partiye katıldığı, burada kavga ettiği ortaya çıktı. Meryem Uzerli kavgadan sonra İstanbul’a dönmek istedi. Sonra Can Ateş’e de haber vermeden Berlin’e gitti. Can Ateş arkadaşlarına “Meryem telefonlarıma ve mesajlarıma cevap vermiyor” demiş.

Müge DAĞISTANLI/POSTA

2

Haberin Devamı