Spor Hüseyin Özcan: Yeni bir çağ açacağız

Hüseyin Özcan: Yeni bir çağ açacağız

Paylaş
Hüseyin Özcan: Yeni bir çağ açacağız

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, PTT 1. Lig'de zor günler geçiren Orduspor'a ilişkin, "Yaşananlar Orduspor adına bir çağı kapatıp yeni bir çağı açma dönemidir" dedi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor’un gerek maddi ve gerekse de sportif başarısı durumunun ortada olduğunu belirterek, ancak sezon sonuna kadar diğer takımların verdiğinin mücadelenin aynısını hiç yılmadan vereceklerini söyledi.

"Lig’in sonundaki tablo neyi gösterir onu henüz bilemiyorum" diyen Özcan, "Ama birinci önceliğimiz Orduspor formasını ve Ordu şehrini sahada en iyi şekilde temsil etmek. Çocuklarımızın bireysel
gelişimlerini en iyi şekilde sağlamak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışacağız" dedi.

Gece gündüz çalışarak Orduspor’u hak ettiği yerlere yeniden getirmenin hesaplarını yapacaklarını anlatan Özcan, şunları kaydetti:

"Şu anda Orduspor’un kadrosunda yer alan oyuncuların tamamı Ordu’nun öz evlatlarından kuruludur. Teknik heyetin tamamı da Orduludur. Bu bir projedir. Artık bugünden geleceğe Orduspor’un gelecekle ilgili planlarını inşa etme zamanıdır. Yaşananlar Orduspor adına bir çağı kapatıp yeni bir çağı açma dönemidir. Bu sancılı bir süreç olabilir. Burada yılmadan, usanmadan ve vazgeçmeden bu projeyi sürdüreceğiz. Bizim gayemiz çocuklarımızı en iyi noktaya taşımak. Çocuklarımızın en iyi noktaya gelmesi demek takımımızın seviye yükselmesi anlamına gelecektir. Orduspor aynı zamanda ülkemiz adına bir rol model olma yolundadır. Sorumluluğumuzda o yüzden son derece yüksektir."

Özcan, zor günlerin kendilerini beklediğini bildiklerini, bu süreçte yalnız yürümek istemediklerini ve tüm şehirden destek istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı