Türkiye (Son Dakika) Husumet ölüm getirdi

Husumet ölüm getirdi

Paylaş
Husumet ölüm getirdi

Mersin'de aralarında husumet bulunan iki ailenin kavgasında pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 28 yaşındaki Arif Yavuz öldü, 17 yaşındaki kardeşi Haşim Yavuz ise ağır yaralandı

Olay, Mersin’in merkeze bağlı Mezitli İlçesi’nin Tece Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Engin Yeğin daha önceden aralarında husumet bulunan evli 2 çocuk babası Arif Yavuz ile kardeşi Haşim Yavuz’a evlerinin önünden geçtiği sırada iddiaya göre ’Buradan geçmeyin’ diyerek sataştı.

Bunun üzerine Yavuz kardeşler ile Engin Yeğin arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Yavuz kardeşler, Engin Yeğin’i tekme ve yumruklarla dövdü. Kendi evinin önünde dayak yemeyi hazmedemeyen Engin Yeğin, evine girip pompalı tüfekle geri döndü. Yeğin, elindeki pompalı tüfeği Arif Yavuz ile Haşim Yavuz’a doğrultup peş peşe tetiğe dokundu.

Tüfekten çıkan saçmalarla Arif Yavuz ile kardeşi Haşim Yavuz yaralandı. İhbar üzerine ola yerine gelen ambulansla yaralılar, Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Arif Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi devam eden Haşim Yavuz ise yoğun bakıma alındı.

Cinayetin duyulması üzerine hastaneye akın eden Haşim ve Arif Yavuz’un yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayın büyümemesi için hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olaydan sonra kaçan şüpheli Engin Yeğin gözaltına alınırken, suç aleti pompalı tüfeğe el konuldu. Kavgada çenesinin kırıldığı anlaşılan Engin Yeğin de Mersin Devlet Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ,(Mersin),(DHA)

Haberin Devamı