Manavgat Huzurevi sakinleriyle yemek buluşması

Huzurevi sakinleriyle yemek buluşması

Paylaş
Huzurevi sakinleriyle yemek buluşması

Huzurevi sakinleriyle yemek buluşması

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinleriyle yemekte bir araya geldi.
Huzurevi Müdürlüğü'nün geleneksel hale getirdiği Boğaz Otel'deki yemeğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Güzel havanın ve deniz manzarasının tadını çıkartan huzurevi sakinleri, bol bol yürüyüş yaptı, sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin kendi arasında düzenlediği tavla turnuvasına katılan Başkan Şükrü Sözen, tavla oynadı, bol bol sohbet etti.
Koca çınarlar, mutlu bir gün yaşadıklarını ve bu tür organizasyonların sık sık gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Şükrü Sözen ve huzurevi personeline teşekkür etti.
Başkan Şükrü Sözen ise huzurevinde konaklayan koca çınarların her gününü özel kılabilmek amacıyla bu tür etkinliklerde bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, "Büyüklerimizle birlikte güzel havayı da fırsat bilerek deniz kenarında keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Onlarla sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı