Magazin İbo Show'un ilk bölümü ne zaman? İbo Show ilk konukları kimler?

İbo Show'un ilk bölümü ne zaman? İbo Show ilk konukları kimler?

Paylaş
İbo Show'un ilk bölümü ne zaman? İbo Show ilk konukları kimler?

‘İbo Show’, 9 yıllık bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor... İbrahim Tatlıses'in, Deniz Seki ve Kutsi'nin konuk edeceği ilk bölümün yayın tarihi açıklandı. İşte yıllar sonra yeniden ekrana dönen İbrahim Tatlıses'in programının tüm detayları.

‘İbo Show’, çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı ‘İbo Show’, 31 Ekim Cumartesi saat 20.00’de. Herkesin merakla beklediği ‘İbo Show’un ilk bölüm tanıtımı ve afiş fotoğrafı yayınlandı. Kahkaha ve hüznün bir arada olduğu tanıtımda, ünlü sanatçının şarkı söylediği anlar büyük merak uyandırdı.

Haberin Devamı

İbo Show ilk bölüm konukları kimler?

Talihsiz olayın yaşandığı o gece, İbo Show’un konukları olan Kutsi ve Deniz Seki, yıllar sonra yeniden “nerede kalmıştık?” diyerek ilk bölümün açılışını yapıyor. İlk bölümün sürpriz konukları ise; Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer. Konuklarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak olan İbrahim Tatlıses, herkesi ekran başına kilitleyecek.

Nerede kalmıştık?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yıllar süren suskunluğunu ‘İbo Show’ ile bozuyor ve kapanan perdeyi yeniden açıyor. ‘Nerede Kalmıştık?’ diyerek ilk bölümün açılışını yapacak olan İbrahim Tatlıses, bir yandan yıllar süren suskunluğunu ilk kez bozarken diğer yandan da hayranlarına yeniden unutulmaz bir gece yaşatmanın mutluluğunu yaşayacak.

“O gece neler yaşandı?, En çok neyi özledi?, Cano’ya ilk sözleri ne oldu?, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?” gibi daha bir çok sorunun cevabının yer alacağı programda, geçmişin izini sürerek kapanan perdeyi yeniden açacak.

Haberin Devamı

İbo Show ne zaman, hangi kanalda?

‘İbo Show’, ilk bölümüyle 31 Ekim Cumartesi, saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.