Magazin İbrahim Büyükak: Gelecek filmde Eser de olacak

İbrahim Büyükak: Gelecek filmde Eser de olacak

Paylaş
İbrahim Büyükak: Gelecek filmde Eser de olacak

Oyuncu İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak ile Etiler Akmerkez'de alışveriş yaparken görüldü. Büyükak, yakın arkadaşı olan oyuncu Eser Yenenler'in Yol Arkadaşım serisinin üçüncü filminde rol alacağını söyledi

Dergi için bir yazı yazdığını ifade eden İbrahim Büyükak, yakın arkadaşı olan oyuncu Eser Yenenler'in gelecek filminde rol alacağını ve onun sitemine bir son vereceğini söyledi.

Haberin Devamı

Büyükak çifti AVM'deki kitabevine ve üst kattaki markete uğradı.

'MÜZİK GRUBU DEĞİLDİK Kİ AYRILALIM'

Çocukluk arkadaşı olan ve birlikte yaptıkları '3 Adam' televizyon programıyla büyük hayran kitlelerine ulaşan Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak üçlüsü, Yenenler'in kariyerine tek başına devam etme kararı alması sonucu ayrılmıştı.

Gazetecilerin, "Eser Yenenler ile küstünüz mü ?" sorularına İbrahim Büyükak şöyle yanıt vermişti:

"Arkadaşlar biz müzik grubu değildik ki ayrılalım, bizim dostluğumuz çocukluğumuza dayanıyor. 'Çok Güzel Hareketler'de birlikteydik, ardından '3 Adam'ı yaptık. Sonra bireysel olarak işler yaparak daha verimli olacağımızı düşündük."

"Ben film yazdım, çektim. Oğuzhan da benimle birlikte filmde yer aldı. Eser kendisi bir yarışma programını sundu, şimdi de TV8'de talk show programı yapıyor.''

Haberin Devamı

''Oğuzhan deseniz müzik adamı. Albüm yapıyor, konser veriyor. Bir arada iş yapmıyor olmamız küs olduğumuz anlamına gelmez, bizim dostluğumuz iş bağlantılı değil. Artık bu haberlerden de çok sıkıldık, bu sayede son kez açıklamış olayım"